Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Підприємець скаржиться на тиск з боку муніципальної поліції Мукачева

Підприємець скаржиться на тиск з боку муніципальної поліції Мукачева

Підприємець скаржиться на тиск з боку муніципальної поліції Мукачева
Мукачівські "муніципали" обгороджують турнікетами вхід у магазин, мотивуючи це тим, що тут будуть аварійно-ремонтні роботи. Таким чином паралізують роботу торговельної точки.

Мукачівські "муніципали" обгороджують турнікетами вхід у магазин, мотивуючи це тим, що тут будуть аварійно-ремонтні роботи. Таким чином паралізують роботу торговельної точки. Місце події – вулиця Духновича, 3 у Мукачеві. За цією адресою знаходиться магазин будівельних матеріалів. Журналістам та патрульній поліції "муніципали", які начебто охороняли громадський порядок, пред’явити доручення чи будь-які інші документи, на підстав яких вони діють, вони так і не змогли. 

ВІДЕО ДНЯ

Вони обгородили усе, щоб ніби-то розкопати місце аварії. На місці події також були і працівники "Водоканалу", які мали б обстежувати місце аварії. Інші також не змогли пояснити, чому вони там знаходяться.

"З учорашнього дня у мене виник конфлікт з начальником муніципальної поліції. Він прийшов і сказав, що я повинен кудись з’явитись. Я у нього уточнив, ким він є. А він відповів грубими словами. У мене є свідки, які все чули. Якщо начальник муніципальної поліції так розмовляє, так і відповім. І ось бачите результат. Викликав поліцію. Сказали їм прибрати. Але, як бачите, нічого не прибрано. Навіть не реагують на поліцію", – мовив власник магазину.

Реклама

Поліцейська Єлизавета Хотіна сказала, що "муніципали" їм пояснили, що вони огородили ділянку магазину через водозлив. Ми ппросили, поки не прибула техніка, дану огорожу прибрати. 

Муніципальна поліція склала припис, однак для чого обгороджувати вхід у приміщення, якщо ніякої аварії не було, так і не пояснили. У резульатті "муніципали" покинули місце події. Техніку і турнікети так і залишили на місці.

Реклама

Власнику приміщення довелось кілька разів поспіль викликати наряд поліції. Окрім того, на місці події працювала слідчо-оперативна група. 

Та на цьому все не закінчилося. Поліціянти забрали турнікети, і після того муніципали знову їх поставили. Під кінець для на місце події приїхав сам начальник муніципальної поліції Вячеслав Роман. Представники патрульної поліції порадили власнику приміщення оскаржувати, на його думку, неправомірні дії "муніципалів" у правоохоронних органах.

Нагадаємо, що у вересні у присутності "муніципалів" огорожею та печаткою тимчасово закрили кінотеатр "Перемога".

Реклама

Детальніше – у відеосюжеті "М-Студіо".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно