Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сотня мукачівок – проти сексменшин. А решта?

Сотня мукачівок – проти сексменшин. А решта?
Власниці жіночих фітнес-клубів в Ужгороді та Мукачеві долучилися до всеукраїнської акції «Твій лист змінить історію Україна», а також підтримали ініціативу ГО «Любов проти гомосексуалізму» – зібрали...

Власниці жіночих фітнес-клубів в Ужгороді та Мукачеві долучилися до всеукраїнської акції «Твій лист змінить історію Україна», а також підтримали ініціативу ГО «Любов проти гомосексуалізму» – зібрали підписи за введення кримінальної відповідальності за пропаганду і популяризацію гомосексуалізму.

ВІДЕО ДНЯ

Про це розповіла співвласниця клубу FitCurves в Ужгороді Тетяна Мачулка.

«Ми пішли на це, тому що ЗМІ зовсім не висвітлювали цю проблему. Для тих, хто не в курсі, розповідаємо: у лютому цього року Міністерством юстиції України було зареєстровано Рада ЛГБТ (Рада лесбіянок, гомосексуалістів, бісексуалів, транссексуалів). Це крок до легалізації одностатевих шлюбів. Також стає можливим усиновлення дітей гомосексуалістами. Крім того легалізується пропаганда збочень в освіті, культурі, мас-медіа, причому будь-яке протистояння трактується як гомофобія. Вже є наслідки – реєстрація церкви гомосексуалістів в Донецьку, а також прийняття ювенальної юстиції та ратифікації Європейської конвенції ООН про усиновлення дітей.

Реклама

Все дуже таємно і скритно. А насправді відбувається розбещення населення і порушення Закону України. Ужгородські жінки досить схвально поставились до ідеї написати Президенту, хоча багато з них і сумнівались, чи можна таким чином щось змінити. Більшість жінок, до кого ми звернулися, підтримали нас. Наша справа – висловити свою позицію», – наголосила вона.

За словами активістки, загалом в Ужгороді було зібрано близько 120 підписів. Ще 100 підписів під листом зібрали колеги з Мукачева.

Реклама

Були і жінки, чия позиція була нейтральною. «Вони казали: «Та вони нам не заважають. Раз їм так подобаються – то нехай». А потім я почала з ними розмовляти, пояснювати, для чого вони легалізували себе – щоб в майбутньому, як закордоном, мати можливість всиновлювати дітей. От ви би хотіли, щоб дітей в нас всиновили гомосексуалісти? Що виросте з хлопчика у такій сім’ї? Жінки, що підписалися під заявою підтвердили, що не хочуть, щоб в нас виростало таке суспільство. Багато хто приводив підписуватись своїх подруг», – зауважила пані Тетяна.

Слід зауважити, що заборонити пропаганду гомосексуалізму вимагають народні депутати усіх парламентських фракцій, окрім Блоку Литвина. Відповідний законопроект народні обранці зареєстрували в парламенті наприкінці червня, наголошуючи, що розповсюдження гомосексуалізму загрожує національній безпеці, у зв'язку з тим, що він призводить до епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу, руйнує інститут сім'ї і може привести до демографічної кризи.

Аліса Квич

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно