Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Олександр Звездін розповість про нелегку службу охоронців

Олександр Звездін розповість про нелегку службу охоронців
Нещодавно в Державній адміністрації президента України відбулися урочистості з нагоди вшанування переможців VIII Всеукраїнського рейтингу професіоналізму служб безпеки. На заході побував і...

Нещодавно в Державній адміністрації президента України відбулися урочистості з нагоди вшанування переможців VIII Всеукраїнського рейтингу професіоналізму служб безпеки. На заході побував і представник Мукачівського юридичного агентства офіцерів запасу «Щит». Ця організація отримала Золотий диплом переможця Рейтингу, підписаний особисто Головою ради комітету сприяння правоохоронним органам України Міністерства внутрішніх справ, генералом армії І. Дріжчаним; та Народним депутатом України, головою підкомітету комітету з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Верховної Ради України О. Рябекою.

ВІДЕО ДНЯ

Як прокоментував голова правління Юридичного агентства офіцерів запасу «Щит» Олександр Романович Звездін, до цієї нагороди вони йшли п’ять років. «За цей час ми «з нуля» створили потужне підприємство, на якому працює майже 300 чоловік. Ми охороняємо об’єкти не тільки в Закарпатті, а й у Київській, Харківській та Львівській областях. Відповідальність до своїх договірних зобов’язань допомогла нам заслужити визнання та повагу клієнтів». Розширене інтерв’ю з Олександром Романовичем читайте невдовзі на нашому сайті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно