Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На вулицях Ужгорода проведуть ямковий ремонт доріг

На вулицях Ужгорода проведуть ямковий ремонт доріг

Провести ямковий ремонт вулиць, починаючи з тих, де найбільш інтенсивний рух транспорту, – таке доручення дав міський голова Ужгорода Богдан Андріїв комунальному підприємству КШЕП.

ВІДЕО ДНЯ

Днями комісія фахівців уже провела огляд міських шляхів, на яких незвичні за останні кілька років морози, сніг та лід, перепади температур пошкодили дорожнє полотно. Як повідомив сьогодні під час щотижневої наради з керівниками комунальних підприємств і служб в Ужгородській міськраді директор КШЕПу Іван Довбак, уже складена схема проведення робіт. Планують працювати з цього четверга, в суботу і неділю також, бо саме на ці дні прогнозують теплу і сонячну погоду. За потреби необхідні роботи вестимуть і в нічний час, – зазначає Ужгородська міська рада.

Почнуть із транспортного моста ім. Масарика (біля готелю «Ужгород»), кола на площі Дружби народів, вулиць Грушевського, 8 Березня, Заньковецької, Загорської, Шумної, вулиць найбільш насичених транспортом, автобусних маршрутів, далі перейдуть на більш другорядні вулиці.

Реклама

Зазвичай такі роботи після зимового періоду проводилися хіба наприкінці березня – у квітні, зараз же працюватимуть уже, використовуючи технологію холодного асфальту.

Заробляти ями будуть асфальтно-бетонною (холодною) сумішшю з механічним трамбуванням попередньо очистивши їх, провівши підготовку з використанням щебеню.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно