Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородська міська дитяча лікарня отримала в подарунок високоточний мікроскоп

Ужгородська міська дитяча лікарня отримала в подарунок високоточний мікроскоп

Ужгородська міська дитяча лікарня отримала в подарунок високоточний мікроскоп
ВІДЕО ДНЯ

Секретар Ужгородської міської ради Андріана Сушко та депутат Олеся Афанасьєва, які сьогодні брали участь у передачі Ужгородській міській дитячій лікарні високоточного мікроскопу зі всесвітньовідомою «цейсівською» оптикою від представників Пріорату Закарпаття Ордену Госпітальєрів Св. Іоанна Ієрусалимського, Лицарів Мальти, оглянули також, як упорядковують відремонтоване відділення захворювань органів дихання (третій поверх). У 2016-му на оновлення відділення кошти виділили із субвенції з державного бюджету та частково з міського бюджету.

Головний лікар закладу Ігор Рошко провів невеличку «екскурсію», розповів про численні нововведення, які вже незабаром діятимуть у цьому відділенні. Зокрема, вперше стіни в зоні досяжності дітей покриті спеціальним лаком, що дозволить їх мити і підтримувати тривалий час у чистоті, – зазначає Ужгородська міська рада.

Реклама

Кожна палата оснащена новими світильниками, а також лампами приглушеного нічного освітлення. Встановлено вже у кожній палаті і бактерицидні лампи, а коли безпосередньо проводитиметься кварцування, про це попереджатиме застережний світловий напис, адже такі промені шкідливі для зору.

Нова вся сантехніка, душова кабіна для персоналу, вперше облаштована протипожежна сигналізація – все це для зручностей, комфорту та безпеки і маленьких пацієнтів, і працівників закладу. На цей рік у програмі соціально-економічного розвитку передбачено також ремонт на 2 поверсі міської дитячої лікарні, у відділенні раннього дитинства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно