Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліцейські охорони Закарпаття провели навчальні стрільби

Поліцейські охорони Закарпаття провели навчальні стрільби

Професійна підготовка поліцейського – запорука успішного виконання службових завдань. Аби завжди бути у належній формі та "напоготові", поліцейські охорони Закарпаття щомісяця відточують свої практичні навички поводження з вогнепальною зброєю.

ВІДЕО ДНЯ

Заняття зі службової підготовки проходять згідно плану. Відтак днями правоохоронці Закарпаття провели навчальні стрільби з табельної вогнепальної зброї в Ужгороді та у Мукачеві, – йдеться у повідомленні Управління поліції охорони у Закарпатській області.

Перед початком навчальних стрільб із працівниками було проведено інструктаж. Опитано особовий склад на знання заходів особистої безпеки при поводженні зі зброєю та правила поведінки на вогневому рубежі.

Реклама

Далі поліцейські охорони розпочали роботу. Основна задача – потрапити у ціль.

Командир роти Закарпатського Управління поліції охорони Микола Боднар, який контролював проведення оперативно-тактичних занять, відзначив достойний рівень підготовки офіцерів.

Реклама

– Заняття намагаємося проводити згідно плану – якомога частіше. Хлопці повинні бути готовими до будь-яких ситуацій, тим паче, мають знати, як поводитися зі зброєю, знати коли її застосовувати. Ситуації під час виконання службових завдань бувають різними, тому потрібно постійно працювати, вдосконалюючи свої знання та вміння, – наголосив Микола Боднар.

Стріляли правоохоронці у спеціальних тирах поліції у Мукачеві та в Ужгороді. Варто зазначити, поліцейські охорони Закарпаття вкотре показали високий результат: своїми влучними пострілами довели професійність та майстерність

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно