Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві є за що потриматися (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В Мукачеві є за що потриматися (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Вже стає традицією для Мукачева створення пам’ятників навколо якихось легенд. Чи, може, й створення легенд навколо пам’ятників. Туристи вже давно натерли до блиску палець Корятовича в "Паланку" та...

Вже стає традицією для Мукачева створення пам’ятників навколо якихось легенд. Чи, може, й створення легенд навколо пам’ятників. Туристи вже давно натерли до блиску палець Корятовича в "Паланку" та гудзик Сажотруса. Від сьогодні черговим місцем для тримання стане вишенька на торті, що тримає Учень кондитера біля Кондитерського дому "Бондаренко".

ВІДЕО ДНЯ

Звичайно, і тут не обійшлося без легенди. Виявляється, що Ігор Бондаренко в дитинстві підробляв учнем кондитера. І як кожна дитина, мріяв стати справжнім Майстром, – Чарівником, в руках якого тісто, креми, глазурі, зацукровані фрукти і шматочки кольорового желе перетворюються на дивовижні витвори солодкого мистецтва. Та у дорослому житті, здавалося б, немає місця для казок. Пройшло немало бурхливих років, перш ніж Ігор з рідної Євпаторії потрапив до Мукачева. Чим він тільки не займався в житті, але сталося так, що мрія почала збуватися – він відкрив кав’ярню в центрі міста, де можна придбати унікальні солодощі. От і вирішив Бондаренко відкрити пам’ятник Дитячій мрії. "Тож, сміливіше! – закликає нас рекламний буклет. – Зробіть перший крок – торкніться чарівної вишеньки на цьому дивовижному торті. У цій тендітній вишеньці живуть мрії, які стали реальністю. Відчуйте їхнє тепло і їх силу. Мрійте! І ваші мрії теж обов’язково здійсняться! Навіть, найзаповітніші!"

Для Сергія Федорина, автора пам’ятника, Учень кондитера – теж здійснення Мрії. Адже це перший його витвір з бронзи. "Коли я створював пам’ятник, я вкладав у нього риси молодого Бондаренка," – признався Сергій. Хоча, багато хто з присутніх побачив у бронзовій Дитячій Мрії і самого автора. Мрії справді збуваються. І за них можна потриматися... Принаймні, в Мукачеві.

Реклама

Юрій Кравчук

В Мукачеві є за що потриматися (ФОТОРЕПОРТАЖ) – 01
Реклама
В Мукачеві є за що потриматися (ФОТОРЕПОРТАЖ) – 02
В Мукачеві є за що потриматися (ФОТОРЕПОРТАЖ) – 03
В Мукачеві є за що потриматися (ФОТОРЕПОРТАЖ) – 04
Реклама
В Мукачеві є за що потриматися (ФОТОРЕПОРТАЖ) – 05
В Мукачеві є за що потриматися (ФОТОРЕПОРТАЖ) – 06
В Мукачеві є за що потриматися (ФОТОРЕПОРТАЖ) – 07
В Мукачеві є за що потриматися (ФОТОРЕПОРТАЖ) – 08

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно