Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Інтернет-виданню «Панорама Мукачева» – 1 рік

Інтернет-виданню «Панорама Мукачева» – 1 рік
Один рік. 365 днів. 8760 годин. Мало це, чи багато? Сьогодні у нашого сайту перший день народження. Дитина у такому віці – незграбний, кумедний малюк. Але він, наче губка, дуже швидко засвоює...

Один рік. 365 днів. 8760 годин. Мало це, чи багато?

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні у нашого сайту перший день народження. Дитина у такому віці – незграбний, кумедний малюк. Але він, наче губка, дуже швидко засвоює новий матеріал, постійно аналізує навколишнє середовище, і, що важливо, у нього з’являються перші зубки.

Багато над чим треба працювати, і кожен це розуміє. Перша річниця має більш принципове значення, бо дуже мало новинних сайтів доживають навіть до такої дати. Для нас це свого роду рубіж – якщо витримали, не здалися – значить будемо жити.

Реклама

У наш час легко живеться тільки тим ЗМІ, які мають над собою політика-«покровителя». Їм вже не треба думати про відвідуваність, актуальність, оперативність, популярність. Наше видання не залежить ні від політиків, ні від влади, ні від опозиції (якщо б вона навіть була). Ми даємо можливість висловитися кожному. А вже наш поміркований читач завжди побачить між рядками зерно істини. Можливо, саме через нашу принципову позицію наше видання має своєрідний місцевий рекорд – на офіційну сторінку інтернет-видання «Панорами Мукачева» у мережі Facebook підписалось вже 1014 читачів. Ресурс пережив і скрутні часи, коли не було кому наповнювати сайт новинами. Тим не менше, за цей рік на сайті з’явилося 2700 новин.

Варто згадати і започаткований нами конкурс «Міс Інтернет Закарпаття», і передвиборний інтернет-марафон «Мукачівський вибір – 2010». Сьогодні увечері, задуваючи єдину свічечку на торті, ми усе це згадуватимемо. З оптимізмом дивлячись в майбутнє, плекаючи нові плани та феєричні проекти. І, найголовніше – з вдячністю згадуючи кожного нашого читача, заради якого ми існуємо. Дякуємо Вам, і – будьмо завжди разом!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно