Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Скільки коштуватиме відпочинок мукачівцям?

Скільки коштуватиме відпочинок мукачівцям?
Закордонні поїздки кожного року стають все більш доступними.  Інтернет-видання «Панорама Мукачева» вирішила з’ясувати, куди можуть поїхати мукачівці, залежно від їх фінансових можливостей. Інформацію...

Закордонні поїздки кожного року стають все більш доступними.  Інтернет-видання «Панорама Мукачева» вирішила з’ясувати, куди можуть поїхати мукачівці, залежно від їх фінансових можливостей. Інформацію нам люб’язно надала експерт у цій галузі, менеджер туристичного агентства «Grand Travel» Оксана Побережна. Усі поїздки, про які буде йти мова, пораховані на одну особу на тиждень відпочинку.

ВІДЕО ДНЯ

«Економ»-клас

Якщо Ви вимушені рахувати кожну копійку, то ми можемо запропонувати вам автобусні тури до Болгарії та Чорногорії. Болгарія Вас обійдеться у 250 євро, сюди включений 4-зірковий готель та сніданок. Чорногорія – близько 300 євро, але без харчування.

Реклама

«Середній» клас

Якщо Ваш сімейний бюджет може дозволити подорож літаком, то тут пропозицій більше. В Чорногорію та Хорватію, до прикладу, при повітряній подорожі немає потреби відкривати візу. Поїздка до цих країн обійдеться біля 420-450 євро. Туніс та Єгипет з радістю зустрінуть Вас за 500 доларів. За 600 у.о. Ви зможете відвідати популярну Туреччину. Таку ж суму обійдуться Греція і Кіпр, але до цих країн літак відбуває тільки з київського аеропорту, що розтягне подорож у часі. Усі інші подорожі можливі з Івано-Франківського або Чернівецького аеропортів.

Реклама

VIP клас

Зараз вважається, що в Об’єднаних Арабських Еміратах «не сезон», тому любителям екзотики ми порадимо поїхати саме туди усього за 1200 доларів. На Вас чекатимуть 5-зірковий готель та сніданок. І курорти, не забиті туристами, звичайно. Для шанувальників романтичних подорожей ми пропонуємо найбільший з Канарських острів – Тенеріфе. Океаном, постійно діючим вулканом і прогулянками чорним вулканічним піском ви зможете насолоджуватися удвох на протязі 10 днів усього за 1800 євро. Готель, звичайно, п’ятизірковий, сніданок та вечеря включені в цю суму.

Також Оксана Побережна наголосила, що клієнти, які звернуться до туристичного агентства «Grand Travel», можуть розраховувати на зустріч приймаючою стороною в аеропорту, розважальні програми та повний спектр послуг. Звертатись в агентство бажано за два тижні до бажаної поїздки, так як туристична віза виготовляється 7-10 робочих днів. Отже, якщо виникли питання – завжди можете звернутись в «Grand Travel» за тел.: 2-23-01, 099-071-17-31, і гарної Вам відпустки!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно