Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Заступник мера Ужгорода зустрівся зі своїм угорським колегою з Ніредьгази

Заступник мера Ужгорода зустрівся зі своїм угорським колегою з Ніредьгази

Заступник мера Ужгорода зустрівся зі своїм угорським колегою з Ніредьгази

Заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак напередодні в угорській Ніредьгазі зустрівся із заступником мера міста-побратима Ужгорода Атілою Ульріхом та керівником відділу міжнародного співробітництва Агнесою Шинкович – обговорювали перспективи співробітництва за кількома напрямками.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, йшлося про проекти з підвищення безпеки міст, які намітили втілити під час візиту 1 лютого в Ужгород делегації угорської поліції; розвитку транспортної інфраструктури; зміцнення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я, розширення обмінів культурницькими подіями, мистецькими колективами, спортивними командами, – повідомляє Ужгородська міська рада.

Розглядали на зустрічі і перспективи тристороннього співробітництва міст-побратимів Ужгорода, Ніредьгази та румунського Сату-Маре. Уже ближчим часом планується продовжити цей діалог під час спільного візиту до Сату-Маре.

Реклама

Напрацьовуватимуть проекти і для долучення до програм транскордонної співпраці спільно зі Словаччиною, нового програмного періоду міжнародного Вишеградського фонду та інших фондів Європейського Союзу, в яких беруть участь Угорщина, Румунія, Словаччина та Україна.

Окремо обговорили перспективу проведення форуму міст-побратимів за участю представників словацьких Кошице, Міхаловце, німецького Дармштадту, угорської Ніредьгази, румунського Сату-Маре і нашого Ужгорода.

Реклама

Уже 10 березня заплановано зустріч робочої групи з представників міст, яка обговорить деталі проектів за всіма напрямками.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно