Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За указом Президента у Мукачівському міськвиконкомі скоротять аж одного працівника! (РІШЕННЯ)

За указом Президента у Мукачівському міськвиконкомі скоротять аж одного працівника! (РІШЕННЯ)

За указом Президента у Мукачівському міськвиконкомі скоротять аж одного працівника! (РІШЕННЯ)
13 грудня 2010 року Президент України Віктор Янукович закликав керівників місцевої влади суттєво скоротити чисельність своїх апаратів. Про це він заявив, відкриваючи засідання Ради регіонів. За...

13 грудня 2010 року Президент України Віктор Янукович закликав керівників місцевої влади суттєво скоротити чисельність своїх апаратів. Про це він заявив, відкриваючи засідання Ради регіонів. За словами Президента, завдяки скороченню державного апарату бюджет 2011 року отримав економію в майже 1 мільярд гривень.

ВІДЕО ДНЯ

«Я прошу новообраних керівників міст, обладміністрацій: шановні колеги, подивіться в свій штатний розклад. І я вас, як то кажуть, по-хорошому, по-доброму прошу, поклавши руку на серце - якщо ми з вами повернемо чисельність хоча б 5-6-річної давнини – це буде абсолютно нормально », – сказав Янукович. «Якщо ви це зробите добровільно, я буду це вітати і допомагати.

Виявляється, що в апараті Мукачівського міського виконавчого комітету є також не потрібні люди. Принаймні їх знайшли...правда не багато. Лише цим можна пояснити рішення депутатів Мукачівської міської ради, яке вони прийняли на останній десятій сесії шостого скликання. Оптимізувати чисельність апарату вирішили наступним чином: двоє заступників міського голови позбудуться своїх портфелів, оскільки рішенням міської ради їх посади просто вивели з штату. Окрім того, тим же рішенням, депутати ліквідували відділ кадрів (3 особи) та відділ організаційної роботи (2 особи). При цьому було створено новий відділ, а саме відділ організаційної та кадрової роботи (4 особи). Також депутати ввели посаду заступника секретаря міської ради. Найімовірніше це крісло займе один із вже колишніх заступників мера.

Реклама
За указом Президента у Мукачівському міськвиконкомі скоротять аж одного працівника! (РІШЕННЯ) – 01

Підбиваючи підсумки нескладної математики, можна з впевненістю сказати, що «цінні» кадри міська влада Мукачева береже. За підрахунками інтернет-видання «Панорама Мукачева» роботи у Мукачівському міськвиконкомі позбудеться аж одна людина! А все інше – це просто кадрова ротація…

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно