Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • День матері в Мукачеві відзначали з піснями та запальним рок-н-ролом

День матері в Мукачеві відзначали з піснями та запальним рок-н-ролом

День матері в Мукачеві відзначали з піснями та запальним рок-н-ролом
В неділю, 8 травня на подвір’ї центру культури і відпочинку «Паланок», на святково прикрашеній сцені відбувся творчий звіт закладу, який був присвячений Міжнародному Дню матері, а також відзначенню...

В неділю, 8 травня на подвір’ї центру культури і відпочинку «Паланок», на святково прикрашеній сцені відбувся творчий звіт закладу, який був присвячений Міжнародному Дню матері, а також відзначенню 10-річниці створення дитячого хору «Співочі серця». Концерт розпочався вступним словом привітання всіх мам зі святом директора ЦКВ «Паланок» Мар’яни Варварцевої. Хореографічні виступи, спів хору «Співочі серця», декламування маленькими вихованцями віршів українською та німецькою мовами, виставка художніх робіт – все це було представлено на розсуд привітливої публіки, серед яких були представники міськвиконкому, гості з Німеччини - голова товариства «Україна-Пфальц» Руді Йоб із членами товариства, священики отець Мартин та отець Йозеф, гості з міста Кіо (Італія), журі творчого звіту та жителі мікрорайону «Паланок». Привітати із святом прийшли вихованці ДНЗ № 25, які своїм запальним рок-н-ролом та піснями завели публіку як справжні артисти.

ВІДЕО ДНЯ

Із словами вдячності за гарний концерт, привітанням хору з його першим ювілеєм та всіх мам зі святом виступив міський голова З.З. Ленд’єл, який зазначив, що сьогоднішній концерт втішає своїм духовним багатством, яке дарували глядачам ще зовсім юні, але добрі й щирі діти.

Веселий гомін малечі, радісні посмішки дорослих, сонячна погода і гарній настрій – ось результат святкового концерту, який створили учасники гуртків ЦКВ «Паланок».

Реклама

Ірина Петрус, головний спеціаліст відділу культури

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно