Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як святкували День перемоги у місті над Латорицею (ФОТО)

Як святкували День перемоги у місті над Латорицею (ФОТО)
9 травня – дата не пересічна. Для багатьох це день великого свята, для інших – пам’яті за павшими у боях товаришами, рідними чи близькими. Здається немає сім’ї, яку б не «зачіпила» та війна,...

9 травня – дата не пересічна. Для багатьох це день великого свята, для інших – пам’яті за павшими у боях товаришами, рідними чи близькими. Здається немає сім’ї, яку б не «зачіпила» та війна, безглузда та кривава.

ВІДЕО ДНЯ

Сповнило 66 років від того вистражданого радісно-сумного Дня Перемоги. Але не згасає пам'ять про тих, хто приніс на її вівтар своє життя. Цьогорічний День перемоги, вже за традицією, розпочали святкувати на центральній площі Мукачева. Як і годиться, забезпечити «явку» людей на свято було доручено керівникам навчальних закладів. Якщо говорити про масштаби свята, то за останні роки вони вже давно вийшли за рівень міста. Цьогорічне святкування це лише підтвердило.

Приємно, що на свято завітало чимало ветеранів. Діти, для котрих війна – це гра, з цікавістю розглядували нагороди вояків та експозицію зброї, яку сьогодні виставили у місті.

Реклама

Замайоріли над площею Миру і три червоні прапори. До речі, міський голова разом з ветеранами покладали квіти до меморіалу саме під цими прапорами. Важко зрозуміти чому так сталося. Та це вже інша історія.

Свято триває… А читачам інтернет-видання «Панорама Мукачева» пропонуємо фоторепортаж наших кореспондентів з святкування Дня перемоги у Мукачеві.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно