Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чим цього року дивуватиме "Сакура Фест" в Ужгороді

Чим цього року дивуватиме "Сакура Фест" в Ужгороді

Підготовчу нараду з проведення в Ужгороді традиційного «Сакура Фесту» провели в Ужгородській міськраді. Фестиваль планують проводити з 20 квітня до 8 травня. За цей час відбудеться безліч уже традиційних та нових заходів.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, у рамках сакурового фесту пройде Всеукраїнський фестиваль камерного мистецтва «Під цвітом сакури», винні фестивалі як від професійних виноробів, так і аматорів – Sakura Wine та «Сонячний напій». Перший запланований у «Совиному гнізді», другий на вулиці Толстого, де відбудеться і ярмарок сільськогосподарської продукції, працюватиме Лабораторія творчості «Зможуть усі» , пройдуть і «Long&music» – гран-прі зі стрибків у довжину, масовий велохід, різноманітні гастрономічні локації тощо. Завершить усе «Майся фест» у Боздоському парку, – повідомляє Ужгородська міська рада.

Координатором заходу є комунальне підприємство «Уж фест», керівник якого Василь Крайняй запевнив міського голову Богдана Андріїва, що вже ближчими днями буде узгоджено остаточний перелік усіх заходів. Будуть надруковані флаєри, афіші, які максимально розповсюдять по санаторіях, туристичних об’єктах, торгових центрах, щоб якнайширше інформувати про «Сакура Фест». Крім того, запрацює сайт «Уж-фесту», де в деталях опишуть кожен захід.

Реклама

Проведуть і прес-конференцію для ЗМІ, на якій організатори розкажуть про всі цікавинки. Працівники управління економіки та підприємництва міської ради наприкінці березня візьмуть участь у 23-й міжнародній туристичній виставці UITT: «УКРАЇНА – Подорожі та Туризм», яка відбудеться в Києві з 29 по 31 березня 2017, де також анонсуватимуть та популяризуватимуть «Сакура Фест» і загалом туристичну привабливість Ужгорода.

До проведення фестивалю залучені і працівники інспекції з благоустрою, департаменту міського господарства, архітектури, поліції. У межах своєї компетенції вони забезпечуватимуть порядок та інші організаційні моменти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно