Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У місті над Латорицею запрацювали всі фонтани

У місті над Латорицею запрацювали всі фонтани
Дочекалися… Після зимової «паузи» вчора нарешті відновили свою роботу міські фонтани. Процес запуску відбувся майже синхронно по всіх районах. «Спізнився» лише музичний фонтан, який розташований в...

Дочекалися… Після зимової «паузи» вчора нарешті відновили свою роботу міські фонтани. Процес запуску відбувся майже синхронно по всіх районах. «Спізнився» лише музичний фонтан, який розташований в Росвигові. Інженери довго встановлювали причину несправності системи, та все ж близько півгодини тому і головний фонтан запрацював.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора з самого ранку представники Мукачівського водоканалу приводили до ладу всі системи фонтанів у місті. І вже в другій половині дня, близько 15 години, всі вони повноцінно запрацювали.

Ця подія викликала хвилю захоплення у молоді та матусь, для яких місцеві фонтани стали місцем відпочинку.

Реклама

Вказівка, яка наймовірніше "поступила" з міськвиконкому, потривожила й самого начальника водоканалу, котрий попри свою заклопотаність виділив час, щоб особисто проконтролювати хід роботи по запуску фонтану в Росвигові. На жаль, після зими музичний фонтан в Росвигові довго не запускався. Лише сьогодні, ближче до обіду, комунальники все ж змогли включити музичний фонтан. На жаль, після зими диво-фонтан перестав грати та сподіваємось, що комунальнам і це підсилу виправити. Була би тільки вказівка!

Фото Катерини Голуб

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно