Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині горіли два будинки

На Рахівщині горіли два будинки

Упродовж минулої доби на території Рахівського району виникли дві пожежі в житловому секторі. Перше повідомлення до Служби порятунку «101» надійшло 30 березня о 16:30. Місцем пожежі став житловий будинок на вулиці Партизанській в м. Рахів. Мешканці помітили, що зі стіни оселі назовні вириваються клубки диму й негайно зателефонували рятувальникам.

ВІДЕО ДНЯ

Пожежу площею 2,5 кв. м локалізували о 16:43, а о 17:00 її ліквідували. На щастя, вогонь не розповсюдився по всьому будинку, – інформує У ДСНС України у Закарпатській області. Остаточна причина пожежі встановлюється. Серед ймовірних розглядається порушення правил монтажу та експлуатації пічного опалення.

А сьогодні, 31 березня, виникла пожежа в смт. Великий Бичків. Осередком загорання став житловий будинок на вулиці Шевченка. Про це рахівських вогнеборців о 01:35 повідомили пересічні громадяни, які помітили, що з будівлі, в якій зараз ніхто не проживає, йде дим.

Реклама

О 01:54 пожежу локалізували, а через 10 хвилин повністю ліквідували. Причина загорання встановлюється. Вогнем було знищено диван та задимлено стіни.

На Рахівщині горіли два будинки  – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно