Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція двічі за добу ловила п’яних водіїв на Тячівщині

Поліція двічі за добу ловила п’яних водіїв на Тячівщині

3 квітня у Тячівському районі правоохоронці двічі ловили п’яних водіїв. Група швидкого реагування в Дубовому зупинила водія "Audi" на іноземних номерах, який, побачивши правоохоронців, кинувся тікати. Коли автомобіль наздогнали, чоловік, який перебував за кермом сам повідомив, що випив дві пляшки пива. Про це при свідках склали протокол за ст. 130 КУпАП, тобто керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

ВІДЕО ДНЯ

А в Тячеві правоохоронці зупинили "Opel Astra", який здійснював небезпечні маневри, що могли призвести до ДТП. Водій визнав, що вживав алкоголь, але від освідчення відмовився, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області. Про це складено відповідний протокол при двох свідках. Крім цього, патрульні склали протокол за відсутність водійського посвідчення у чоловіка.

У селі Верхній Коропець, що на Мукачівщині, поліція зупинила ВАЗ 2110 за те, що автомобіль перетнув суцільну смугу на дорозі. Про це складено постанову, крім цього водій виявився нетверезим. Він визнав, що вживав алкоголь, але відмовився  їхати до лікарні, про що складено відповідний протокол при свідках.

Реклама

На 109 кілометрі дороги "Мукачево – Рогатин – Львів" зупинили мопед за порушення правил дорожнього руху. Чоловік, що керував транспортним засобом, не мав водійського посвідчення, був напідпитку, мопед був незареєстрований. Поліція в присутності свідків зафіксувала всі ці правопорушення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно