Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині влітку працюватиме 21 табір відпочинку

На Мукачівщині влітку працюватиме 21 табір відпочинку
На черговому засіданні мукачівського міськвиконкому ухвалено низку важливих питаннь Про функціонування дитячих будинків сімейного типу (ДБСТ), прийомних сімей та перспективи розвитку сімейних форм...

На черговому засіданні мукачівського міськвиконкому ухвалено низку важливих питаннь Про функціонування дитячих будинків сімейного типу (ДБСТ), прийомних сімей та перспективи розвитку сімейних форм виховання доповідала на черговому засіданні виконкому Мукачівської міської ради начальник служби у справах дітей Ольга Степанова.

ВІДЕО ДНЯ

Заслухано повідомлення начальника управління освіти Терезії Тіби про організацію оздоровлення та відпочинку дітей Мукачева влітку 2011 року. Так, зокрема, влітку працюватимуть 21 табір відпочинку, в яких зможуть відпочивати 4730 хлопчиків і дівчаток. Ухвалено рішення з питань, поданих службою у справах дітей. Виконком зареєстрував міську молодіжну громадську організацію "Клуб "Історична реконструкція", яка сприятиме всебічному патріотичному вихованню молоді, збереженню та розвитку історичної та культурної спадщини.

При виконавчому комітеті створено Спостережну комісію та затверджено її склад і Положення про неї. Її основними завданнями буде, зокрема, організація та здійснення громадського контролю за дотриманням прав людини, основних свобод та законних інтересів засуджених осіб, звільнених з місць відбування покарання; надання допомоги в соціальній адаптації особам, звільненим з місць відбування покарання; організація виховної роботи з особами, умовно-достроково звільненими з місць відбування покарання, та громадського контролю за їх поведінкою протягом невідбутої частини покарання. На засідання виконкому розглянуто також питання приватизації квартир, оформлення прав власності, про будівництво та інші.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно