Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За вихідні на Закарпатті зловили дев’ять п’яних водіїв

За вихідні на Закарпатті зловили дев’ять п’яних водіїв

Поліція фіксувала випадки водіння в нетверезому стану в Ужгородському, Тячівському, Мукачівському, Іршавському та Хустському районах.

ВІДЕО ДНЯ

Відразу три нетверезі водії за вихідні зупинили групи швидкого реагування у Мукачівському районі. В селі Лавки правоохоронці перевірили аодія ВАЗ-2109, так як він здійснював небезпечні маневри, які могли призвести до аварії. Водій, хоча мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. На нього в присутності двох свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, водійське посвідчення вилучили. Машину затримали на спецмайданчик поліції, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В селищі Кольчино поліція зупинила аж двох нетверезих водіїв: скутериста, який рухався ввечері без світла і не мав захисного шолома, та водія «VоlkswagenGolf» за непідсвіченний задній номерний знак. Перший водій відмовився від освідчення, про що складено відповідний адмінпротокол при свідках, водій машини пройшов медобстеження, яке показало 2 проміле алкоголю у його крові.

Реклама

У Хусті близько опівночі працівники поліції зупинили ВАЗ-21043. Автомобіль здаючи назад, проїхав перехрестя та пішохідний перехід. Драгер показав 2,08 проміле алкоголю в крові водія. Автомобіль забрали на спецмайданчик, водійське посвідчення у водія вилучили.

Трьох нетверезих водіїв зупинили в Тячівському районі. В смт.Буштино працівники поліції зупинили мотоцикл «Вайпер» за те, що водій їхав без шолома й не мав відповідних документів. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол. Інший нетверезий мотоцикліст їздив містом без шолома. Водій хоч і мав ознаки алкогольного сп’яніння, від освідчення відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол.

Реклама

П’яний водій у Тячівському районі крім того, що порушував правила дорожнього руху,  вчинив непокору працівникам поліції. В смт.Тересва на чоловіка, який перебував за кермом ВАЗ-21013, склали відразу три адмінпротоколи: за непокору правоохоронцям, за керування у стані алкогольного сп’яніння і без посвідчення водія. Від керування автомобілем правопорушника відсторонили.

В селі Кам’янське Іршавського району працівники поліції зупинили вантажний автомобіль «Vоlvо» іноземної реєстрації. Водій транспортного засобу перетнув суцільну смугу дорожньої розмітки. Під час освідчення, драгер показав 0,87 проміле алкоголю. Про це складено відповідний адмінпротокол.

В селі Холмок Ужгородського району група швидкого реагування зупинила ВАЗ-2106 за порушення правил дорожнього руху. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від освідчення відмовився. Крім цього чоловік не мав документів, які б давали право керувати транспортним засобом. На правопорушника було складено відповідні адмінпротоколи, від керування його відсторонили.

Реклама

На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння). Їх поліція скерує в районні суди, які й прийматимуть остаточні рішення щодо водіїв-правопорушників.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно