Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В обласному центрі встановили перший контейнер для вживаних речей для малозабезпечених

В обласному центрі встановили перший контейнер для вживаних речей для малозабезпечених

В обласному центрі встановили перший контейнер для вживаних речей для малозабезпечених
ВІДЕО ДНЯ

Перший із двох контейнерів, де можна залишити вживані речі, які стануть у нагоді малозабезпеченим ужгородцям, встановили сьогодні біля офісу Ужгородської міської організації Товариства Червоного Хреста України - на пл.Жупанатській, 3.

Контейнери з антивандальним захистом місту подарувала фірма «АВЕ-Ужгород». Він призначений для вживаних чистих речей – одягу, взуття, книг, іграшок. Ключі від нього директор ТОВ "АВЕ-Ужгород" Наталія Якубик передала керівнику Ужгородської міської організації Червоного Хреста Валентині Митровці, адже сортувати речі і передавати тим, хто їх потребує, будуть працівники саме цієї організації, – зазначає Ужгородська міська рада.

Реклама

Як розповіла Наталія Якубик, такі контейнери – перші на Закарпатті, наразі завезено лише два, однак, якщо виникне потреба, а це стане зрозумілим після певного періоду користування, можна буде розглядати питання збільшення їх кількості. Щодо другого контейнера, то наразі ще вивчається питання, де краще його встановити.

За словами Валентини Василівни, на цю подію давно чекали, адже працівники організації допомагають і нужденним ужгородцям, і багатодітним родинам, надсилають допомогу і бійцям у зону АТО. Речі приносять доволі часто, от і сьогодні вранці перед входом в офіс чекав пакунок із одягом, а зараз люди зможуть ставити все у контейнер – речі не псуватимуться, не мокнутимуть під дощем.

Реклама

Пані Валентина каже, що трохи здивована, бо після інформації, що такі контейнери будуть в Ужгороді, їй почали телефонувати колеги з Києва, інших міст, цікавилися, де їх можна замовити. Як з’ясувалося, у деяких містах такі контейнери мають інші благодійні організації, однак це перший подібний контейнер в Україні, який для своєї роботи отримала саме організація Червоного Хреста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно