Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У травні в Ужгороді стартує "Майся Фест"

У травні в Ужгороді стартує "Майся Фест"

"Майся Фест" – фестиваль правильного відпочинку для всієї родини, що вже втретє пройде 7-8 травня у Боздоському парку в рамках "Сакура фесту". Про подію розповів координатор фестивалю Сергій Денисенко.

ВІДЕО ДНЯ

"Захід позиціонують як фестиваль-пікнік чи фестиваль правильного відпочинку для дітей та дорослих. Передбачено кулінарну частину фесту із здоровою їжею та не дуже здоровою. Працюватиме велика дитяча зона з локаціями від дитячих таборів, мовних шкіл, розвиваючих центрів. Такий собі "Майся фестик", – зазначає Сергій Денисенко. – Будуть також спортивні змагання та показові виступи, задіяні у фестивалі і хенд-мейдери, які ще й проводитимуть майстер-класи для всіх охочих".

Як повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради, фестиваль "Майся Фест" проводять спільно з "Рухом підтримки закарпатських військових", який матиме окрему локацію і проводитиме лотерею та збір коштів для підтримки військових у зоні АТО. 

Реклама

Також у рамках "Сакура Фесту" пройдуть півфінальні ігри закарпатської ліги КВН, які відбудуться 28 квітня та 5 травня у ПАДІЮНі. За словами координатора, цього року трохи змінили схему сезону, додали імпровізації та цікавих моментів – щось від "Дня сміху", щось від КВНу. Сезон обіцяє бути цікавим та насиченим.

У травні в Ужгороді стартує "Майся Фест" – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно