Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У лавах мукачівської міліції служить 36 жінок

У лавах мукачівської міліції служить 36 жінок
Напередодні святкування Міжнародного жіночого дня мукачівські міліціонери вітали своїх колег - жінок-офіцерів та співробітниць

Напередодні святкування Міжнародного жіночого дня мукачівські міліціонери вітали своїх колег - жінок-офіцерів та співробітниць Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області. Розпочалося свято традиційно із привітального слова начальника міського відділу підполковника міліції Сергія Вучкана.

ВІДЕО ДНЯ

Окрім традиційного побажання здоров'я, щастя і добра, очільник міського відділу побажав усім присутнім жінкам терпіння у своїй обраній професії. Адже шлях жінки в таку сферу діяльності, яка традиційно вважалась суто чоловічою, не був застелений трояндами. Отримавши право поступити в міліцію, вони могли працювати тільки у відділах профілактики і підтримки дітей. Це не вважалось стовідсотковою міліцейською роботою, а тому і жінки не вважались повноправними міліціонерами. Їм не видавалась форма і зброя, вони отримували меншу зарплату, ніж їх колеги – чоловіки. В 1945 році їм вперше було видано міліцейську форму, а в 1974 – зброю, і вони могли отримати направлення в різні підрозділи, в тому числі в патрульну службу. Сьогодні в лавах міліції служить чимало жінок. Зокрема в Мукачівському міському відділі – 36 жінок, 20 з яких - це жінки – офіцери.

Свято не обійшлося без невеликих подарунків та квітів. Урочистості минули швидко, та тепло слів та побажань ще довго будуть гріти душі жінок-правоохоронців.

Реклама

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі Мукачівського МВ УМВС у Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно