Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Sakura Wine": туристи задоволені, а закарпатці – обурені

"Sakura Wine": туристи задоволені, а закарпатці – обурені

Двотижневий "Сакура Фест" розпочався в обласному центрі Закарпаття. Уперше в Ужгороді стартував фестиваль рожевого вина "Sakura Wine".

ВІДЕО ДНЯ

Історико-культурний комплекс "Совине гніздо" розбили на кілька зон: ресторатори, виробники хенд-мейду, всіляких ласощів зустрічають гостей на території біля архітектурної пам’ятки, у старовинних винних льохах розташувалися винороби.

Сонячними напоями пригощають винороби не лише із Закарпаття, а й з Херсонщини. В асортименті вина на будь-який смак: від насичених червоних, до легких білих.

Реклама

На "Sakura Wine" уже чимало туристів як із України, так і з-за кордону. Територією Богольвару прогулюються гості із ближнього зарубіжжя – Угорщини, Словаччини, Румунії, а також із Білорусі, Казахстану та Німеччини. Усі вони смакують закарпатськими винами.

Однак, самі ж закарпатці обурені парканом, який встановили, та платним входом на "Sakura Wine". У соцмережах люди активно обговорюють фест, який уже назвали "фестивалем суворого режиму".

Реклама
"Sakura Wine": туристи задоволені, а закарпатці – обурені – 01
"Sakura Wine": туристи задоволені, а закарпатці – обурені – 02

Організатори винного фесту вирішили ввести обов’язкову плату за вхід на територію фестивалю у розмірі 30 гривень. Крім того, вони обнесли металевим парканом частину вулиці Ракоці. Дехто закликає просто не йти на фест і таким чином бойкотувати "Sakura Wine".

Реклама

Відвідувати фестиваль чи ні – особиста справа кожного. Пропонуємо переглянути сюжет і вирішити, чи варто йти на "Sakura Wine", чи краще відвідати якесь інше місце.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно