Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В День захисника Вітчизни Архієпископ Феодор, привітав військовослужбовців 128-ї окремої механізованої бригади міста Мукачева

В День захисника Вітчизни Архієпископ Феодор, привітав військовослужбовців 128-ї окремої механізованої бригади міста Мукачева

В День захисника Вітчизни Архієпископ Феодор, привітав військовослужбовців  128-ї окремої механізованої бригади міста Мукачева
23 лютого в день захисника Вітчизни Високопреосвященний Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський, привітав

23 лютого в день захисника Вітчизни Високопреосвященний Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський, привітав військовослужбовців 128-ї окремої механізованої бригади міста Мукачева зі святом.

ВІДЕО ДНЯ

У вітальному слові владика підкреслив важливість військової справи в сучасності, а також акцентував свою увагу на вихованні сучасного солдата.

Серед іншого владика сказав: «Сьогодні в нашій державі відзначається День захисника Батьківщини. У нинішній день наш народ вшановує всіх оборонців рідної землі. І саме тому нинішнє свято є символом нерозривного зв’язку поколінь. Їхні приклади надихають нас не лише в роки мирного життя, вони сповнюють священним патріотизмом наші серця і душі в грізні чи лихі дні нашої історії.

Реклама

З почуттям впевненості констатую, що за більш як 1020-річну історію наша Свята Православна Церква була з народом, і в щасливу, і в лиху годину. Наші священики піднімали, організовували й підтримували народ у боротьбі з окупантами.

Військова служба – священна справа для тих, хто приймає її з необхідністю, стає на захист правди Батьківщини та своєї віри. Ті хто бере в руки зброю, в цьому випадку здійснюють подвиг правди, віддаючи своє життя за братів своїх та Батьківщину.

Реклама

Ось чому Церква благословляє ці подвиги і все що робить кожна людина, - патріот для захисту своєї Батьківщини».

У заключенні архієпископ Феодор відзначив, тільки справжні мужність, доблесть, честь і віра в Бога формують справжнього солдата.

Також владика Феодор зі святом привітав командира частини, офіцерів і військовослужбовців бригади.

Реклама

Наприкінці владика закликав на всіх благословення Боже і побажав всім міцного здоров’я, успіхів у службі і миру в усьому світі.

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі Мукачівської Православної єпархії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно