Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чи існує модельний бізнес у Мукачеві?

Чи існує модельний бізнес у Мукачеві?
Мукачівські дівчата взяли участь у фінальному кастингу Національного конкурсу краси і таланту «Королева України-2011». Нині особлива увага до цього конкурсу, оскільки вперше спільно з телеканалом...

Мукачівські дівчата взяли участь у фінальному кастингу Національного конкурсу краси і таланту «Королева України-2011». Нині особлива увага до цього конкурсу, оскільки вперше спільно з телеканалом УТ-1 він буде проходити в форматі телепроекту «Королева по-українськи». Дівчата Мукачева теж виборюють право увійти до фінального складу цього дійства. Остаточні результати кастингів ще невідомі. Однак наше місто славиться не лише участю в таких конкурсах. Красунь, як відомо, у нас багато – на будь-який вибір.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні питання розвитку модельного бізнесу цікавить не тільки юнаків та дівчат, але й громадськість, оскільки мода, краса, фестивалі, конкурси, стиль, фото відео зйомки, кастинги, покази тощо, – все це переплітається у активному ритмі життя нашого міста.

Відповіді на багато питань, захоплюючі розповіді та практичні поради нам пощастило отримати у засновниці приватної школи «Fashion models» в м.Мукачево, керівника багатьох модних проектів, представниці незалежного журі кількох міжнародних конкурсів, телеведучої, а ще – ніжної, турботливої мами двох красунь-дівчаток Жанни Ярославівни Калинич. У 2005 році саме вона стала основоположницею дитячо-юнацької школи моделей «Fashion models». Тут здобували навички дівчатка віком 5-17 років. Школа співпрацювала з найкращими майстрами, викладачами, зокрема з Ангеліною Степанівною Поповою, яка зараз керує модельним агентством при Будинку моди (МДУ). Навчання відбувалось за напрямками – дефіле, акторська майстерність, стилістика, візаж, основи і принципи модельного бізнесу, тематичні фото- та відеозйомки. Школа дала хороший старт багатьом дівчаткам нашого міста, збагатила досвід у розвитку модельного бізнесу. Окрім навчання, дівчата мали можливість втілювати здобуті знання на практиці: брали участь в показових програмах на корпоративних заходах, в урочистих відкриттях магазинів, салонів краси тощо. На разі, такі заходи набувають широкої популярності. Специфіка школи полягала в тому, що вона готувала дівчат під окремі проекти та конкурси, такі як «Панна України», «Королева України», «Міні-Міс України», «Найкраща дитяча модель України» та інші, що давало їм активний поштовх в модельне майбутнє.

Реклама

Однією з основних стратегій школи «Fashion models» був здоровий спосіб життя, який вона пропагувала серед молодого покоління. Дівчат виховували в екологічно здоровому дусі, не дозволялось вживати алкоголь, палити, а звертали увагу та розвивали жіночність, шарм, стиль, талант, розум та пропагували активну участь в громадському житті. Та й взагалі, всі ці принципи завжди мають бути пріоритетними для кожної молодої дівчини, жінки незалежно від роботи чи виду діяльності.

Одна з найвідоміших випускниць школи «Fashion models» - наша мешканка Орнелла Маріяш. Вона стала учасницею конкурсів «Панна України-2007» та «Королева України-2008» і зайняла почесні імення 1-ша Віце-Міс та 3-тя Віце-Міс, уклала угоди з модельними агентствами за кордоном.

Реклама

На жаль, з об'єктивних причин школу зачинено. За словами Жанни Калинич, школа зробила суттєвий внесок в модельну історію Закарпаття. І альтернативою цій школі пропонується модельне агентство при Будинку моди (МДУ). Тут дівчата можуть вчитися модельного бізнесу, брати участь в дефіле за різними напрямками. Вони вже дебютували в ролі моделей на конкурсі молодих дизайнерів «Новий колорит». Жанна Калинич, як член незалежного журі, представники міської влади та всі присутні були приємно вражені дійством. Агентство активно розвивається, готується до нових показів та проектів. Отож, дівчата, не зважайте хибні негативні стереотипи про модельні школи, майбутнє їхніх учасниць-випускниць. Не бійтеся приходити в модельний бізнес, адже він дає багато корисного, зокрема, розвиває особистість, виховує впевненість та комунікабельність, збагачує жіночність та шарм кожної дівчини, долучає до прекрасного. І пам'ятайте: найкраща краса та, що дана вам природою!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно