Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські чиновники здійснили робочу поїздку в село Кальник

Мукачівські чиновники здійснили робочу поїздку в село Кальник

Мукачівські чиновники здійснили робочу поїздку в село Кальник
У понеділок, 14 лютого 2010 року голова Мукачівської районної державної адміністрації Ілля Токар та голова Мукачівської районної ради Іван Михайло здійснили робочу поїздку в Кальницьку сільську...

У понеділок, 14 лютого 2010 року голова Мукачівської районної державної адміністрації Ілля Токар та голова Мукачівської районної ради Іван Михайло здійснили робочу поїздку в Кальницьку сільську раду. Разом із сільським головою та районним депутатом від цього округу вони відвідали Кальницький дошкільний заклад.

ВІДЕО ДНЯ

Робота дитячого садочка була призупинена торік через аварійний стан, а дітей, які там виховувалися, переведено у дошкільні заклади найближчих сіл. На той час нагального капітального ремонту потребувала покрівля. Тому, на початку минулого року рішенням районної ради було виділено з районного бюджету 300 тисяч гривень, за рахунок яких проведена повна її реконструкція. Однак, як з'ясувалося, керівництвом району у ході робочого візиту, на сьогодні виникла потреба й у капітальному ремонті приміщення в цілому. Адже, як зауважив, голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар, існуючий стан будівлі, не відповідає тим умовам, у яких повинні виховуватися діточки району. Тому він доручив представникам будівельної організації визначити якомога скоріше обсяг робіт, необхідних для реконструкції кімнат дитячого садка. Бо саме зараз, за словами Іллі Токаря, райдержадміністрацією формується перелік об'єктів соціальної сфери, які планується відремонтувати у поточному році.

Також він запевнив громаду, що звертатиметься до районної ради з проханням виділити з районного бюджету кошти для реконструкції дошкільного закладу у селі Кальник. Тим більше, як зазначив сільський голова, нині є особлива потреба населення у функціонуванні даного дитячого садка. У свою чергу, голова Мукачівської районної ради Іван Михайло пообіцяв підтримати дану пропозицію, адже пріоритетним завданням влади є зацікавленість у тому, щоб діти району мали можливість отримувати якісну дошкільну освіту.

Реклама

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі Мукачівської РДА.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно