Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • 30 мукачівських студентів отримали паспорт громадянина України із рук правоохоронців

30 мукачівських студентів отримали паспорт громадянина України із рук правоохоронців

30 мукачівських студентів отримали паспорт громадянина України із рук правоохоронців
Отримання першого в своєму житті документа – важливий момент для кожного, хто переступає межу повноліття. Аби школярі назавжди запам'ятали цю мить, працівники служби громадянства, імміграції та...

Отримання першого в своєму житті документа – важливий момент для кожного, хто переступає межу повноліття. Аби школярі назавжди запам'ятали цю мить, працівники служби громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб взялися організовувати урочисте вручення паспортів студенткам гуманітарно-педагогічного коледжу в складі Мукачівського державного університету, які досягли 16-річного віку.

ВІДЕО ДНЯ

Приємну місію вручення головного документу громадянина держави було покладено на начальника СГІРФО майора міліції Івана Плескача, який привітав усіх студенток, які в цей день отримали паспорт, побажав кожній гідно скористатися усіма правами, що надає цей документ та знайти своє покликання у житті.

До слова, подібне урочисте вручення паспортів для правоохоронців Мукачева – є традиційним. Найближчим часом такі зустрічі заплановані і в інших навчальних закладах міста. «Юні громадяни повинні не лише відповідально поставитися до тих прав, які дає їм цей документ, а й усвідомити, що відтепер їхня самостійність – це, насамперед, відповідальність за власні вчинки», – зазначила спеціаліст відділу СГІРФО м.Мукачева Ярина Яцура, яка також прийшла привітати майбутніх педагогів із врученням першого паспорта громадянина України.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно