Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Моторошна аварія біля Сускова: загинуло троє людей

Моторошна аварія біля Сускова: загинуло троє людей
Правоохоронці розпочали за даним фактом кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил дорожнього руху, які спричинили загибель кількох осіб.
ВІДЕО ДНЯ

30 квітня на службу «102» надійшло повідомлення від працівника патрульної поліції про те, що на трасі «Київ-Чоп» неподалік села Сусково Свалявського району трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що близько 21 години водій «Fiat Stilo», рухаючись автотрасою в напрямку Сваляви, з власних міркувань виїхав на зустрічну смугу біля села Сусково. Внаслідок такого маневру відбулося зіткнення з автомобілем «МАН», який їхав назустріч. В результаті аварії водій та пасажирка «Fiat Stilo» загинули на місці, другу пасажирку доставили до реанімаційого відділення Свалявської районної лікарні, де вона померла. Водій «МАН» не постраждав, – констатує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Автомобілі поміщено на спецмайданчик Свалявського відділеня поліції. Правоохоронці розпочали за даним фактом кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил дорожнього руху, які спричинили загибель кількох осіб.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно