Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачівському єпархіальному управлінні УПЦ відбулася структурна реорганізація

У Мукачівському єпархіальному управлінні УПЦ відбулася структурна реорганізація

У Мукачівському єпархіальному управлінні УПЦ відбулася структурна реорганізація
Днями, а власне 11 лютого на розширеному засіданні Мукачівського єпархіального управління під головуванням архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора відбулася структурна...

Днями, а власне 11 лютого на розширеному засіданні Мукачівського єпархіального управління під головуванням архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора відбулася структурна реорганізація.

ВІДЕО ДНЯ

Для покращення ефективності роботи діючих відділів єпархіального управління було створено кілька нових відділів та відповідно призначено їхніх керівників.

Зокрема, для покращення зовнішньо-церковних зв'язків єпархії створено відповідну протокольну службу, у функції якої входить прийом офіційних делегацій Мукачівської єпархії.

Реклама

Для врегулювання питань пов’язаних з храмовим будівництвом створено відділ по справах церковного будівництва та архітектури.

Для більш скрупульозної місіонерської роботи у армії створено відділ по взаємодії зі збройними силами та іншими військовими формуваннями на території Мукачівської єпархії.

Реклама

Новий відділ створено і для роботи у місцях позбавлення волі. Відтепер у Мукачівській єпархії є окремий відділ пенітенціарної (тюремної) системи виконання покарань.

З метою посилення зв'язків з громадськістю та владою у краї, створено окремий відділ по зв'язках з громадськістю та представниками влади в Закарпатській області.

І на кінець для збалансованої роботи широкого медіа-простору Мукачівської єпархії створено новий інформаційний відділ, у функції якого входить відповідальність за весь мас-медіа простір, прес-службу, радіо та відео програми єпархії, тощо.

Реклама

Крім цього в Мукачівській єпархії активну діяльність звершують такі єпархіальні відділи, як: відділ сім’ї та молоді, видавничий відділ, відділ релігійної освіти, катехизації та місіонерства, літургіко-богословський відділ, відділ з організації паломництв.

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі Мукачівської Православної Єпархії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно