Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зміни, які вражають

Зміни, які вражають
Бути першими – це добра традиція інтернет-видання "PMG.ua". За поки невеликий період свого існування команда онлайн-видання продемонструвала, що завжди йде в ногу з часом у плані впровадження новітніх технологій подачі інформації.

Через місяць минає два роки від дня, коли «Панорама Медіа Група» презентувала широкому загалу оновлену версію сайту «PMG.ua». Так співпало, що інтернет-видання оновилось якраз перед трагічними подіями у липні 2015 року в Мукачеві. Тоді для журналістів «PMG.ua» стало справжнім випробуванням подати якісну і оперативну інформацію величезній аудиторії читачів, а для команди розробників продемонструвати наші потужності, підтримуючи ресурси сайту, який на певний період став чи не найпопулярнішим на Західній Україні. Більше 100 тисяч унікальних користувачів щодня черпали тоді актуальну інформацію саме з інтернет-видання «PMG.ua». І левова частина людей робили це через свої смартфони. Видання «PMG.ua» стало першим в області, яке дало змогу своїм читачам за допомогою адаптованої мобільної версії сайту дізнаватись новини краю у зручному форматі.

ВІДЕО ДНЯ

Бути першими – це добра традиція видання. За поки невеликий період свого існування команда онлайн-видання продемонструвала, що завжди йде в ногу з часом у плані впровадження новітніх технологій подачі інформації.

«PMG.ua» (на той час ще «Панорама Мукачева») першою в області запровадила Твіттер-трансляцію подій. Журналісти дійсно показали, що від часу, коли відбулась подія, до того моменту, коли про неї дізнається широкий загал, може пройти буквально якась мить. Згодом видання успішно впровадило у свою практику онлайн-відеотрансляції подій. Це також була новинка у закарпатському сегменті онлайн-медіа.

Реклама

Ці та багато інших нововведень дали результат. Інтернет-видання «PMG.ua» всього за два роки вирвалось у лідери серед подібних видань краю. Щоденна аудиторія ресурсу продовжує зростати. Яскравим проявом цього є показники, продемонстровані за останній місяць. Пікова добова відвідуваність інтернет-видання протягом кількох днів була в межах 40-60 тисяч користувачів. Цим не може похвалитись жодне закарпатське видання. Такі результати дають змогу інтернет-виданню «PMG.ua» знаходитись у списку найрейтинговіших видань Закарпаття.

Щоб залишатись у лідерах, потрібно йти в ногу з часом. А час вимагає змін. Тому видання вирішило осучаснити внутрішню (новинну) сторінку ресурсу. Зміни торкнулись у першу чергу дизайну. Інформація – це продукт, а продукт має мати гарну обгортку. Так вважають у «Панорама Медіа Групі», тому саме було і вирішено змінити вигляд новинної сторінки.

Реклама
Зміни, які вражають – 01

Для чого потрібні зміни?

У першу чергу для читачів. Створюючи інформаційний продукт, команда «PMG.ua» завжди орієнтується на людей, на те, щоб їм було не просто цікаво читати, а й зручно переглядати контент.

Реклама

Оновлена версія сторінки сайту дає змогу максимально поринути у суть написаного, не відволікаючись на стороннє. І не важливо, переглядаєте ви новини зі свого стаціонарного комп’ютера, ноутбука, планшета чи смартфона.

Читайте тексти, переглядайте фото чи відео, коментуйте… Бажаєте відразу поділитись прочитаним із друзями у соціальних мережах не покидаючи сайту? Будь ласка… Тільки один клік і ви поширили статтю у себе на сторінці. Просто і зручно.

Зміни, які вражають – 02

Безмежний сайт

Новинкою є також автопідвантаження новин. Тепер читачам не доведеться робити кілька кліків для того, щоб завантажити наступну публікацію. Дочитали попередню статтю? Вам відразу буде підвантажено наступну новину. І так знову, і знову… Бажаєте прочитати схожі по тематиці статті? Тоді звертайте увагу на блок «Читайте також».

Що ще новенького?

Коментарі. Більше вам не доведеться проходити реєстрації. Ви активний користувач соціальної мережі Фейсбук? Тоді коментуйте безпосередньо із неї. А якщо бажаєте, щоб Ваш коментар побачили не лише читачі інтернет-видання «PMG.ua», тоді просто натисніть «Також дописати у Facebook» і Вашу думку побачать всі.

Реклама
Зміни, які вражають – 03

Мобільна версія сайту

Це – особлива гордість «PMG.ua». Вона була зручною до цього, але зараз стала ще кращою. Тут прибрано все зайве. Заголовок, ілюстрація, текст... Це основні складові рецепту популярності мобільної версії сайту. Враховуючи те, що величезний трафік йде саме із соцмереж, то внутрішня сторінка будь-якого успішного інтернет-видання стає, без перебільшення, обличчям сайту. Саме тому на ній і зроблено такий акцент.

Що далі?

Розвиток сайту не припиняється ні на день. Команда інтернет-видання «PMG.ua» постійно вдосконалює свою роботу та в пошуку новітніх методів у підході до подачі інформації. Черпаючи інформацію з www.pmg.ua, ви можете бути впевнені не тільки у її якості, а й у сучасній візуальній подачі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно