Навіщо на Закарпаття приїхав ведучий телепроекту "На ножах"
Як раніше повідомляло інтернет-видання "PMG.ua", 1 травня на Закарпатті відбувся чемпіонат боґрачу, який проводиться в рекреаційному комплексі "Термальні води "Косино".
ВІДЕО ДНЯЦього року змагалися сім команд із різних міст України і не тільки. Кулінарний відпочинок на природі, таємниці приготування найсмачнішого боґрачу, національний стиль і закарпатська гостинність – все це неабияк приваблювало туристів.
Відомий столичний ресторатор Дмитро Борисов був серед журі, які оцінювали головну страву дня. Він наголосив, що боґрач має бути з характерним смаком, ароматом і, обов’язково, гоструватим. Більше – у сюжеті "Першого кабельного".
Реклама