Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Для дітей з вадами зору у Мукачеві провели профорієнтаційний урок

Для дітей з вадами зору у Мукачеві провели профорієнтаційний урок

Для дітей з вадами зору у Мукачеві провели профорієнтаційний урок
Профорієнтаційна робота із соціально вразливими категоріями молоді – один із пріоритетних напрямків у роботі служби зайнятості. Він спрямований на комплексне інформування молодих людей щодо специфіки...

Профорієнтаційна робота із соціально вразливими категоріями молоді – один із пріоритетних напрямків у роботі служби зайнятості. Він спрямований на комплексне інформування молодих людей щодо специфіки вступу та навчання у місцевих навчальних закладах, особливостей ринку праці, надання компетентних профконсультаційних послуг із використанням психодіагностичних методик. Адже люди з особливими потребами завжди потребують додаткової уваги, підтримки, допомоги та кваліфікованої поради.

ВІДЕО ДНЯ

Вже котрий рік тісна співпраця та дружні стосунки об'єднують Мукачівський МЦЗ та спеціалізовану школу-інтернат, де навчаються діти з вадами зору. Так, 8 лютого 2011 року спеціалісти центру зайнятості завітали з цікавим та пізнавальним профорієнтаційним уроком до вихованців цього навчального закладу. Урок відкрив директор школи Іван Васильович Сенько, який ознайомив присутніх із статтями Конституції України та Кодексу України «Про працю», де описані умови працевлаштування неповнолітніх. Під час заходу учням надалась інформація про ринок праці, перелік актуальних професій, навчальні заклади, у яких можна здобути професії, що користуються попитом на ринку праці та навчальні заклади, які здійснюють навчання осіб з обмеженими фізичними можливостями. Начальник відділу активної підтримки Мукачівського міського центру зайнятості Надія Гуменюк презентувала учням «Профорієнтаційний календар», на сторінках якого можна знайти опис рис характеру, здібностей та нахилів властивих всім знакам зодіаку, поради та рекомендації щодо вибору тієї чи іншої сфери діяльності. На завершення заходу учні отримали корисні подарунки від служби зайнятості та запрошення відвідати Мукачівський міський центр зайнятості.

Спеціалісти центру зайнятості вважають, що молоді з особливими потребами неодмінно потрібна допомога фахівців, аби скерувати їх на правильний вибір професії для того, щоб в подальшому успішно будувати професійну кар'єру, а не поповнювати ряди безробітних.

Реклама

Іванна Печкевич, провідний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Мукачівського МЦЗ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно