Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ціна романтичної казки

Ціна романтичної казки
Мукачівські медійники визначили найкраще привітання до Дня святого Валентина. Наступного понеділка весь світ відзначатиме найромантичніше з усіх свят – День закоханих, який, за традицією,...

Мукачівські медійники визначили найкраще привітання до Дня святого Валентина.

ВІДЕО ДНЯ

Наступного понеділка весь світ відзначатиме найромантичніше з усіх свят – День закоханих, який, за традицією, відзначається 14 лютого. Ця подія не залишає байдужим нікого. Мільйони закоханих сердець в одному пориві шукають найоригінальніші шляхи й стежки, щоб привітати свою другу половинку.

Цьогоріч допомогти закоханим (з найоригінальнішими привітаннями!) вирішило і наше інтернет-видання «Панорама Мукачева» разом з ресторанним комплексом «Удіне» та закарпатською щотижневою газетою «Панорама» – організували конкурс на найкраще привітання до Дня святого Валентина.

Реклама

Ми отримали чимало привітань з усіх куточків Закарпаття. Радує, що закохані «не перевелись» на Срібній Землі!

Підбиваючи підсумки конкурсу, слід відзначити, що найбільш активними виявились мукачівці, які надіслали найбільше оригінальних привітань. А головний приз – романтичну вечерю на двох у ресторанному комплексі «Удіне» виборов молодий мукачівець Степан Ач. Він своїм привітанням не тільки виборов головний приз, а й зміг найоригінальнішим чином привітати свою кохану дівчину Катю через нашу новинку.

Реклама

Цього тижня переможець завітав до редакції газети і отримав запрошення на романтичну вечерю.

А ми й далі будемо «креативити», і вже незабаром порадуємо Вас, шановні читачі, цікавими конкурсами та вікторинами.

Пропонуємо нашим читачам п’ятірку найкращих привітань, які, на думку організаторів, зможуть розтопити найхолодніше серце.

Реклама

Не знаю, чому, але твій образ закарбувався у моїй пам’яті, як образ маленького кошеняти. Можливо, це тому, що твоя ніжність, твоя грація мені нагадують це ніжне створіння, а можливо, твої бездонні оченята затягли в свої глибини... Як би не було, а я вдячний тому Амуру, який поцілив прямісінько в моє серце в ту мить коли я побачив тебе... Вдячний богам, які перехрестили наші долі ...Я кохаю тебе!.. І ніколи не перестану це повторювати. Назавжди! Назавжди ми разом! Нехай земля хитається під нами, а все одно знайду вихід, щоб залишитись на твоїй половині. Завжди буду поруч!

Ти – моя Муза, моє натхнення, моя вода, моє повітря, моє сонце, мій місяць, моє життя!

Степан Ач

Коханий мій! Щоб привітати Тебе з Днем Валентина, слова будуть зайвими, адже все зрозуміло з одного тільки погляду.

Найнезабутнішою для мене стала мить нашої першої зустрічі.

Найприємнішою хвилиною була та, коли ми зрозуміли, що хочемо бути разом.

Найромантичнішою була година нашого першого побачення.

Реклама

Найщасливішими для мене стали останні два роки, які ми були разом.

Найбільш відповідальним та обдуманим можна вважати згоду вийти за тебе заміж.

А найбільш чуттєвим і достовірним твердженням з моїх вуст є:«Я тебе люблю».

Тетяна Соловйова

Моя безмежно кохана дружино Тетяночко, в цей чудесний день Святого Валентина я прошу вибачення за те, що не часто кажу Тобі "кохаю", ласку не щодня Тобі несу, але в душі оберігаю наше кохання,як вранішню росу. В потоці слів не граємось словами –живе у нас бурхливість гордих літ,а кохання володіє нами, бо воно прекрасне.

Я люблю Тебе!

Микола Романов

Реклама

Кохана, я дуже дбайливо оберігаю Тебе в своєму серці, а з Тобою і кожен погляд, кожне слово, кожну секунду, що ми були поруч. Ти цілком і повністю заполонила мою душу і серце. Я кохаю тебе!

Степан Іллєвський

Милий мій скарб! З того часу, як ми разом, світ став яскравішим, любов стала з Великої літери, а життя перетворилося на метелика над нашими головами. Коханий, я не можу уявити своє серце, що б'ється далеко від твого! Ти моє щастя, що стало для мене нагородою після довгих випробувань!

Вікторія СухомлинНа фото переможець у конкурсі Степан Ач отримує запрошення від представниці ресторану «Удіне» – Марії Мартинуззі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно