Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Привітай свою другу половинку та отримай вечерю в ресторані

Привітай свою другу половинку та отримай вечерю в ресторані
Багато людей не раз ламали голову – як привітати свою другу половинку з Днем закоханих, який відзначається 14 лютого. Чим же здивувати кохану людину? Який подарунок був би найоригінальнішим та...

Багато людей не раз ламали голову – як привітати свою другу половинку з Днем закоханих, який відзначається 14 лютого. Чим же здивувати кохану людину? Який подарунок був би найоригінальнішим та найприємнішим?

ВІДЕО ДНЯ

Ми вирішили допомогти Вам, шановні читачі, у цьому: закарпатська щотижнева газета «Панорама» разом з інтернет-виданням «Панорама Мукачева» та ресторанним комплексом «Удіне» оголошують конкурс до Дня святого Валентина. Пропонуємо Вам привітати свою «другу половинку» через нашу новинку.

Охочим взяти участь у конкурсі слід занести або надсилати поштою привітання за адресою: м. Мукачево, пл. Миру, 29/3 або скидувати їх на електронну пошту: [email protected]. Конкурс триватиме з 22 січня до 8 лютого 2011 року включно, тобто протягом цього часу Ви можете надсилати свої привітання.

Реклама

Головна умова конкурсу – привітання мають бути написані звичайним текстом (не приймаються віршовані форми). Разом з привітаннями слід надіслати інформацію про себе (прізвище та ім'я, адреса, контактний номер телефону).

У номері за 12 лютого буде підбито підсумки конкурсу і опубліковано п'ять найкращих привітань, а переможець у конкурсі отримає вечерю на двох в ресторанному комплексі «Удіне».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно