Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Яка ціна новорічної казки?

Яка ціна новорічної казки?
Інтернет-видання «Панорама Мукачева» вже інформувало своїх читачів про те, що у місті над Латорицею

Інтернет-видання «Панорама Мукачева» вже інформувало своїх читачів про те, що у місті над Латорицею стартував щорічний «Різдвяний ярмарок». Наше видання поцікавилося у продавців, як насправді цього року ідуть справи щодо попиту на новорічні товари. Вони кажуть, що в порівнянні з минулими роками, все не так добре, як очікувалося. Чи то ціни не задовольняють покупців, чи то різноманіття товару. Та на перший погляд, все не є настільки важким, як здається.

ВІДЕО ДНЯ

Зважаючи на те, що ярмарок лише нещодавно розпочав свою роботу, він ще не встиг набрати обертів. Через новорічні домашні клопоти ще не всі бажаючі змогли відвідати різдвяний ринок для придбання подарунків своїм близьким. Щоб ялинка в кожному домі сяяла яскравіше та доповнювала передноворічний настрій, її прикрашають іграшками та гірляндами. Ціни на такі прикраси різні: від семи гривень до п’ятнадцяти.

Якщо минулі роки найбільшим попитом користувалися гірлянди, то цього року їх купують найменше, ще й до того, за словами продавців, обирають з найдешевших.

Реклама

До новорічних свят навчально-виховні заклади проводять бали-маскаради та святкові ранки. І тут не обійтись без маскарадного вбрання, якого на ярмарку цього року є вдосталь. Наприклад, ціни на маски коливаються від двох до сорока гривень, а на новорічні костюми – від 150 гривень і вище.

Вздовж площі Миру в ряд стоять новорічні ялинки. В порівнянні з минулим роком, цьогоріч люди віддають перевагу штучним зеленим красуням. Вони набагато практичніші у використанні, не обсипаються. Але ціна наприклад однометрової ялинки становить близько 450 гривень. Дорого, але надовго.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно