Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачівському прикордонному загоні спростовують інформацію щодо п’яного керівника за кермом

У Мукачівському прикордонному загоні спростовують інформацію щодо п’яного керівника за кермом

У Мукачівському прикордонному загоні спростовують інформацію щодо п’яного керівника за кермом
Небувалі пристрасті розгортаються довкола керівника Мукачівського прикордонного загону. Річ в тім, що 12 грудня більшість електронних ЗМІ Закарпаття розповсюдили інформацію про те, що близько 14...

Небувалі пристрасті розгортаються довкола керівника Мукачівського прикордонного загону. Річ в тім, що 12 грудня більшість електронних ЗМІ Закарпаття розповсюдили інформацію про те, що близько 14 години на автомагістралі Київ-Чоп, полковник Ігор Левадний був зупинений спецпідрозділом «Кобра».

ВІДЕО ДНЯ

Після того, як було складено протокол по факту водіння у нетверезому стані, Ігор Анатолійович відразу відвідав Мукачівську ЦРЛ для проходження медогляду. Принаймні про це свідчать документи, які разом з листом прес-служби були розіслані на адреси ЗМІ.

Пропонуємо нашим читачам повний текст листа-звернення прес-служби Мукачівського прикордонного загону:

Реклама

«У зв'язку з інформацією, яка з'явилася в ЗМІ стосовно затримання начальника Мукачівського прикордонного загону полковника Ігоря Левадного в нетверезому стані за кермом автомобіля, прес - служба Мукачівського прикордонного загону повідомляє подробиці даного інциденту.

12 грудня 2010 року з метою вибуття у службове відрядження до міста Київ полковник Ігор Левадний рухався з міста Ужгород до міста Мукачево до управління прикордонного загону для проведення службової наради. Близько 14.00 години на автомагістралі Чоп – Київ, полковник Ігор Левадний був зупинений спецпідрозділом "Кобра" УМВС України.

Реклама

Після складання протоколу стосовно полковника Ігоря Левадного по факту вживання алкоголю та вилучення автомобіля на штрафмайданчик, начальник Мукачівського прикордонного загону прибув до міста Мукачево і негайно звернувся до Мукачівської ЦРЛ, щодо проходження медичного огляду для встановлення факту вживання алкоголю та стану сп'яніння.

Після проходження даного медичного огляду лікарями Мукачівської ЦРЛ, факту вживання алкоголю полковником Ігорем Левадним не було виявлено (протокол додається).

На даний час начальник Мукачівського прикордонного загону перебуває в місті Київ. За наказом Голови Держприкордонслужби полковник Ігор Левадний проходить в місті Києві незалежну медекспертизу, щодо вмісту алкоголю в крові, результати якої будуть додатково надані ЗМІ.

Реклама

По прибуттю в місто Мукачево начальник Мукачівського прикордонного загону полковник Ігор Левадний готовий особисто прокоментувати ЗМІ подробиці по даному випадку».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно