Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чому ремонт на вулиці Антонівській в Ужгороді досі не завершили

Чому ремонт на вулиці Антонівській в Ужгороді досі не завершили

ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 29 травня, минуло три тижні з початку капремонту на вулиці Антонівській в Ужгороді. Під час анонсу робіт міськрада запевнила, що ремонт на переїзді триватиме упродовж трьох тижнів.

У підсумку – ще одна обіцянка на вітер, іронія з боку містян та показове затоплення під переїздом. Відзначимо, що строки станом на 29 травня провалені. Робітники досі викладають бруківку під переїздом та встановлюють бордюри. За три тижні підрядник так і не приступив до асфальтування дороги. Навіть неозброєним оком видно, що капремонт Антонівської вулиці виконий щонайбільше на половину.

Реклама

Представник фірми-підрядника, яка виконує капремонт Антонівської, Ігор Лаба, заступним директора ТОВ "КБК" із організаційної роботи зазначив, що відповідно до проекту підготовлено фрезерування проїзної частини, демонтаж асфальто-бетонного покриття, підсипка щебнем, підготовчі роботи. "Щодо тротуарів, то тут зроблено монтаж зливоприймальних колодязів. На 70% виконано встановлення бруківки, – зазначив чоловік. – Частково уже змонтовано ФЕМ. Наразі готується під заливку бетон для прохідних частин під переїздом. Готується підйом люків там, де йде монтаж ФЕМ і бруківки, тобто монтаж "поребрика".

Читайте також:
Злива перетворила Ужгород на величезне озеро
Реклама

За словами пана Лаби, станом на сьогодні виконано уже 60-70% робіт. "У першу чергу, ми прив’язані до погодних умов, – каже заступник директора КБК. – Там було підтоплення, і воно нас на декілька днів відкинуло. Нам довелось знімати усю основу, що підтопило, і все робити по-новому. Ремонтні роботи на цій ділянці проводять і залізничники, тож це нас також трохи гальмує. Насамкінець, є проблеми із доставкою матеріалів. Матеріал у нас є проплачений, замовлений, але трошки важко із доставкою самого ФЕМу".

"До кінця цього тижня, якшо все пройде, як запланували, ми завершимо ремонтні роботи проїзду і вже пустимо рух. Максимум, у понеділок-вівторок. Паралельно плануємо закрити роботи і по тротуарам. У нас регіон такий, де багато віруючих людей... Люди ходять у церкву, і не завжди погоджуються працювати у неділю. Але ми стараємося, розмовляємо із людьми, тож, хто може, той і у неділю виходить на роботу", – підсумував Іван Лаба.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно