Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачівському міському центрі зайнятості відбулася презентація професії „Військова служба за контрактом”

У Мукачівському міському центрі зайнятості відбулася презентація професії „Військова служба за контрактом”

У Мукачівському міському центрі зайнятості відбулася презентація професії „Військова служба за контрактом”
В рамках марафону профорієнтаційних заходів присвячених 20-річчю утворення Служби зайнятості 9 грудня 2010 року в Мукачівському міському центрі зайнятості відбулася презентація професії „Військова...

В рамках марафону профорієнтаційних заходів присвячених 20-річчю утворення Служби зайнятості 9 грудня 2010 року в Мукачівському міському центрі зайнятості відбулася презентація професії „Військова служба за контрактом”.

ВІДЕО ДНЯ

Безробітні з цікавістю слухали інформацію представників 159 територіального центру комплектування військовослужбовців за контрактом, які розповіли про умови прийняття на військову службу та порядок її проходження.

Спеціалісти відділу активної підтримки Мукачівського міського центру зайнятості доповнили виступ Михайла Бабинця, розповівши присутнім про можливості адаптації військових на сучасному ринку праці та послуги служби зайнятості для цієї категорії населення.

Реклама

Складовою комплексної агітаційної роботи серед молоді міста є проведення Мукачівським міським центром зайнятості спільно з військовим комісаріатом міні-ярмарок, ярмарок професій, виїзних акцій мобільного центру.

Проведення таких заходів є реальною нагодою для представників військового комісаріату та військових частин ознайомити безробітних та молодь міста з порядком відбору та умовами прийому на контрактну службу в Збройні Сили України, соціальні права та пільги, якими користуються військовослужбовці за контрактом, умовами проживання і вирішення квартирного питання у військових частинах, заробітну плату та посади, на які здійснюється прийом на військову службу за контрактом.

Реклама

Усім присутнім було надано роздатковий інформаційний матеріал – брошури, буклети, газета „Зайнятість населення". В заході присвяченому Дню захисника Вітчизни прийняли участь 23 безробітних віком до 40 років, повідомила Надія Гуменюк, начальник відділу активної підтримки безробітних Мукачівського міського центру зайнятості.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно