Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як особливих дітей вітали зі святом

ВІДЕО ДНЯ

Із Міжнародним днем захисту дітей міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та його заступник Ігор Фартушок сьогодні зранку привітали вихованців медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя».

Діти, батьки та фахівці, що працюють змалечею з особливими потребами, на вже традиційний «День відкритих дверей» зібралися надворі, в альтанках біля центру на вулиці 8 Березня, – повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міськради.

Реклама

Міський голова наголосив, що саме такі дітки потребують найбільшої турботи і уваги, подякував усім добрим людям, благодійникам, які допомагають «Дорозі життя». Додав, що на цей рік суттєво збільшили фінансування реабілітаційного центру з міського бюджету і міська влада й надалі робитиме все можливе для комфортного перебування підопічних, належних умов для працівників, допомоги батькам. 

Інші гості, які прийшли в «Дорогу життя» теж вітали дітей, бажали насамперед здоров’я, посмішок і любові. Крім того, дякували батькам і працівникам реабілітаційного центру.

Реклама

Богдан Андріїв та представник Ротарі-клубу «Ужгород-Скала» Ярослав Шафарь перерізали символічну червону стрічку до ліфту, який встановили із зовнішнього боку будівлі, аби піднімати дітей на другий поверх, адже чимало з них – на візках. Його доставили з американського міста-побратима Ужгорода – Корваліса.

Нагадаємо, що сьогодні маленьких закарпатців в Ужгороді увесь день безкоштовно кататимуть на атракціонах.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно