Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді з’явилося місто щасливих дітей

В Ужгороді з’явилося місто щасливих дітей
Фото: Вікторія Жуйко

На один день парк Підзамковий став територією безтурботного та дуже цікавого дитинства. Тут розгорнувся волонтерський фестиваль «Місто щасливих дітей».

ВІДЕО ДНЯ

Понад 30 локацій та більше 70 активностей. Саме стільки різноманітних заходів для дітей та їх батьків вдалося організувати ГО «Щасливі діти» та їх однодумцям.  Серед них квести, активні ігри для усієї родини, показові виступи представників різних видів спорту з можливістю і самому спробувати свої сили, пісочна та художня арт-терапія.

Для бажаючих навчитися чогось нового діяли майстер-класи гончарства, миловаріння,  виготовлення прикрас та фетрових іграшок, також дітки могли долучитися до написання власної казки.

Реклама

Окремо слід відзначити і  перший н Закарпатті батл дитячих аніматорів, улюблені казкові герої змагалися за звання найкращого.

Для батьків на території парку діяв відкритий університет з лекціями та тренінгами, які стосувалися грудного вигодовування, слінгоносіння, фізичного та психологічного розвитку дитини. Упродовж дня дорослі мали можливість поспілкуватися з педіатром, психологами, косметологом, громадськими активістами які борються з поборами у навчальних закладах та багатьма іншими лекторами.

Реклама

«Ми вирішили зробити цей фестиваль, щоб привернути увагу дорослих до потреб дітей (а зазвичай це час і трохи уваги), зміцнити сімейні зв’язки, продемонструвати широкі можливості для якісного відпочинку та розвитку дітей. А ще – щоб показати: фестивалі для дітей можуть бути без диму, пива, шашликів, проте з цікавим творчо-розважальним та смисловим наповненням», – зазначила організатор, член правління ГО «Щасливі діти» Людмила Сюзева.

Участь у заході взяло і чимала кількість простих ужгородських мам, вони пекли тістечка, варили компоти, а усі кошти, зібрані упродовж дня будуть передані на лікування онкохворої маленької ужгородки Катрусі Лісовець. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно