Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як закарпатцям заощадити на скасуванні роумінгу в ЄС

Як закарпатцям заощадити на скасуванні роумінгу в ЄС

З 15 червня між країнами Євросоюзу було скасовано оплату за роумінг, відтак європейці тішаться, оскільки в них з’явилася можливість дешевше дзвонити, виходити в інтернет і відправляти СМС, натомість закарпатцям, які подорожують Європою, варто взяти до уваги деякі аспекти надання послуг мобільного зв’язку в окремих країнах.

ВІДЕО ДНЯ

Часи в Європі, коли у відпустці дитина могла подивитися в інтернеті кіно, а вже удома на батьків чекав рахунок на кругленьку суму, минули.

"Це прекрасно, що від роумінгу відмовилися, це була така дурниця! Зараз тільки треба переконатися, що інші країни не зловживатимуть новими правилами. Наприклад, що не будуть їздити в одні країни та купувати там дешевші тарифи, а потім постійно використовувати їх в дорожчих країнах", – розповідає житель Німеччини Антон Дрегерт.

Реклама
Читайте також:
До ЄС на авто: які документи потрібні водіям після введення безвізу

Водночас зазначається, що купуючи місцеві сім-карти, українцям варто враховувати одну річ – деякі компанії продають "сімки" для використання тільки в одній країні, відтак варто уважно читати контракт. Також можна запитати у продавця, чи працюватиме картка в іншій країні – до прикладу, купуючи мобільний пакет у Польщі, не завжди є шанс, що він працюватиме у Німеччині.

Реклама

Крім того, існує обмеження обсягу інтернету: якщо в одній країні купувати SIM-картку зі 100 гігабайтами інтернету, дуже вірогідно, що за кордоном ви зможете використати тільки частину купленого трафіку. Тому необхідно уточнити скільки інтернету ви зможете використати в країні призначення.

Джерело: 24 канал

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно