Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді всього одна офіційна зона відпочинку біля води, а купатись в Ужі категорично заборонено

В Ужгороді всього одна офіційна зона відпочинку біля води, а купатись в Ужі категорично заборонено

В Ужгороді всього одна офіційна зона відпочинку біля води, а купатись в Ужі категорично заборонено

Літо у самому розпалі. А тим часом в Ужгороді всього одна офіційна зона відпочинку біля води. Розташована вона на Ботанічній набережній біля Дитячої залізниці. Однак пляжем це назвати складно. Територія повністю не облаштована. Для відвідувачів доступна тільки одна роздягальна та туалет, який майже весь час закритий. Біля води можна лише засмагати. Рішенням міської ради купатися в річці Уж категорично заборонено.

ВІДЕО ДНЯ

"У зв’язку з тим, що річка Уж є гірською річкою з її складним гідрологічним станом, похилі береги, не можна більше облаштувати місць. Це вибрано з тим, що там є плоский берег і там оптимально. Більше нема де просто", – зазначає Максим Боровиков, головний спеціаліст відділу благоустрою Ужгородської міської ради.

В Ужгороді працює ще декілька приватних зон відпочинку. Окрім басейну на території є достатня кількість лежаків, комфортний санвузол, роздягальня та дитячий майданчик. Щоправда, за це задоволення доведеться заплатити. Вартість дорослого квитка на цілий день складає 100 гривень, для дітей віком від 5 до 12-ти років – 80, малечі до 5-ти років – безкоштовно.

Реклама

Людмила Федоришина, піар-менеджер одного із готельно-ресторанних комплексів Ужгорода відзначає, що у них є можливість відпочивати як діткам маленького віку, так і дорослим людям. Параметри басейну – довжина – 13 м., ширина – 6 м. Окрема секція для дітей, де глибина дозволяє їм себе комфортно почувати. Глибина басейну дорослого від метру до 1.80.

Популярним місцем відпочинку в Ужгороді є також Радванський кар’єр. Тут є лежаки, парасольки, душ, туалет та декілька роздягалень. Вхід на територію безкоштовний. Багато комплексів знаходиться і на околицях Ужгорода – в Чопі, Нижньому Солотвині тощо. Ціни тут різняться. В середньому квиток коштує від 100 гривень.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно