Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатка відсвяткувала унікальний ювілей

Закарпатка відсвяткувала унікальний ювілей
ВІДЕО ДНЯ

Особливий ювілей – 100 річчя від дня народження відзначила жителька Олена Теодорівна Алб, рідне село якої Глибокий Потік, що на Тячівщині.

Діти та внуки пані Олени кажуть: своє життя пам’ятає довгожителька не надто добре, адже солідний вік справді дається взнаки. «Пам’ятаю дуже мало. Стільки часу пройшло...», – каже пані Олена.

Реклама

Іменинниця усе життя працювала у колгоспі. Її рідні жартують, що і зараз вона стежить за господарством, адже жодні роботи вдома не обходяться без її уваги. Секрет щасливого та довгого життя жінка бачить у родині: має 6 дітей, 17 внуків та 14 правнуків. Ще одна таємниця довголіття – жінка усе життя була хорошою людиною та нікому не бажала зла.

Ювілейний, 100-й день народження, іменинниця відзначила в колі найрідніших людей: син із невісткою, внуки та правнуки поряд.

Реклама

Привітали довгожительку і від імені народного депутата України Василя Петьовки. Так, помічник народного депутата України Михайло Штефко урочисто вручив ювілярці квіти і вітальну листівку від народного депутата України з побажаннями міцного здоров’я і довгих років життя.

Окрім теплих слів та квітів Олена Теодорівна отримала і цінний подарунок – пральну машину. Жінка радіє своєму святу та зізнається, що її дуже приємно вразили подарунками і увагою.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно