Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді говорили про можливу появу якісних велодоріжок

В Ужгороді говорили про можливу появу якісних велодоріжок

У рамках «Майстерні міста» сьогодні вже втретє відбулася неформальна зустріч із представником міської ради. Цього разу ужгородці мали змогу поспілкуватися із заступником міського голови Ігорем Фартушком.

ВІДЕО ДНЯ

Більшість запитань стосувалися транспортної сфери – що планується ближчим часом у місті, які зміни очікувати. Звучало і питання, чи, на думку Ігоря Івановича, добре для міста те, що змінили проїзд транспортними колами в Ужгороді, – повідомляєє Ужгородська міська рада.

«Є Закон України, ми повинні його виконувати. Зараз працюємо над реверсним рухом, щоб зробити ще одну смугу на транспортному мості, але для цього потрібно залучити спеціалістів і провести відповідну експертизу, яка досить дорога. У планах також зробити круговий рух на перехресті вулиць Перемоги-Легоцького, а також облаштувати світлофорне регулювання на в’їзді в місто з боку села Минай», - відповів Ігор Фартушок.

Реклама

Розповів Ігор Іванович і про те, що активно працюють над залученням грантових коштів на влаштування 5,6 кілометрів велосипедних доріжок, зокрема на набережних міста. Загальне фінансування за грантами співпраці України і Польщі - понад 1 млн. євро, наше місто отримає близько 40 % цієї суми. «Якщо нам вдасться реалізувати цей проект, то в Ужгороді будуть якісні велосипедні доріжки», - зазначив заступник міського голови.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно