Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатці блокують в’їзд вантажівок на сміттєзвалище

Жителі села Дубрівка, що на Іршавщині, заблокували в’їзд на сміттєзвалище, що знаходиться біля їхнього села. Люди кажуть, що їм увірвався терпець. Надворі постійний сморід, а відходи вітер розносить по полях та дворах.

ВІДЕО ДНЯ

Люди розуміють, що забрати сміття із полігона неможливо, але просять, щоб його звозили сюди хоча б у меншій кількості. Місцеві чули інформацію про те, що полігон невдовзі мають розширити, тому іншого виходу, як перекриття в’їзду для вантажівок, що звозять побутові відходи, не бачать.

Місцеві кажуть, що сміттєзвалище біля Дубрівки було давно. Згодом там почав реалізовуватися інвестиційний проект, який виконувала фірма "Еко Ір", яка обіцяла запустити лінію із сортування сміття, пресувати його в брикети і вивозити, але, за їхніми словами, не робиться нічого.

Реклама

У Дубрівці кожен житель має колодязь, воду з якого п’ють і використовують для приготування їжі. Люди занепокоєні, чи не призведе це до спалаху хвороб. Адже сміття перегниває і забруднює підземні води, які використають жителі Дубрівки. Проблема залишається актуальною і жителі не збираються відступати.

Крім цього, людей спіткала ще одна біда. 21 чеврня, зранку, на сміттєзвалищі почалася пожежа. Площа загорання становить 100 квадратних метрів. Гасили вогонь 15 рятувальників та 3 одиниці техніки, а також бульдозер. Яка причина загорання та хто до цього причетний наразі невідомо. Докладшіне про проблему, яка спіткала закарпатців – у сюжеті "М-студіо".

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно