Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатців консультував провідний європейський лікар

Світова медицина стрімко рухається вперед. Щоразу з’являються нові методики лікування. Їх вже намагаються впроваджувати і в найзахіднішому обласному центрі України.

ВІДЕО ДНЯ

Закарпатські лікарі користуються європейським досвідом та переймають цінні поради закордонних колег. Валерій Беляєв уже не перший рік займається діагностикою та лікуванням офтальмологічних патологій. При можливості відвідує міжнародні конференції та конгреси, що відбуваються в Японії, ОАЕ, Сполучених Штатах Америки та інших країнах світу.

Однією з ланок роботи закарпатських лікарів є тісна співпраця з європейськими колегами. Нещодавно на Закарпаття запросили провідного офтальмохірурга зі Швейцарії, Бернардо Хенріха. Працює він в клініках Цюріху та Лугано. Є фахівцем із лікування захворювань сітківки та кришталика ока.

Реклама

В Україні пан Бернардо вже не вперше. Цього разу консультує закарпатських пацієнтів та, при потребі, призначає відповідне лікування. Охочих перевірити свій зір та отримати рекомендації від закордонного лікаря виявилося багато. Кажуть, результатом задоволені, жодного бар’єру у спілкуванні немає. Докладніше про сучасне лікування – у сюжеті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно