Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Знову трагедія: під час пологів померла молода закарпатка

Трагедія, яка кілька днів тому сталося в Ужгороді сколихнула все Закарпаття. У неділю, 25 червня, у перинатальному центрі померла жінка на 9-му місяці вагітності.

ВІДЕО ДНЯ

Однак, сьогодні з’явилася ще одна трагічна новина. Вночі з 28 на 29 червня у пологовому відділенні Хустської райлікарні померла молода породілля з с. Копашнево, що на Хустщині. Жінка перебувала на контролі лікаря Б., і прийшла на черговий огляд зі слів родичів. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє громадський активіст Роман Келеман.

"Під час огляду лікар прийняв рішення викликати пологи. Але щось пішло не так, матка не витримала навантаження, стався розрив, породіллі терміново провели кесарів розтин, але в реанімації жінка померла, – пише Роман Келеман. – Інші розповіли, що жінка самостійно народила, але після пологів її стало погано і пішла кровотеча. Її направили в реанімацію, де вона й померла".

Реклама

Новонароджена дівчинка є третьою дитиною у померлої. Чоловік породіллі у цей час був закордоном, на заробітках. Його повідомили про трагедію і він терміново повертається. Що спонукало лікаря піти на такі заходи, при яких трапилася трагедія, буде з’ясовувати слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно