Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У вагітної жінки, яка нещодавно померла, була серйозна патологія

У вагітної жінки, яка нещодавно померла, була серйозна патологія

Як раніше повідомляло інтернет-видання "PMG.ua", в Ужгороді перинатальному центрі нещодавно померла жінка на 9-му місяці вагітності. Про остаточні причини смерті вагітної жінки в Ужгороді можна буде говорити після завершення роботи спеціальної комісії, яка оцінюватиме дії лікарів, що доглядали за жінкою. Про це сьогодні, 29 червня, під час спілкування із журналістами розповів начальник відділу охорони здоров’я Ужгородської міськради Василь Решетар.

ВІДЕО ДНЯ

За його словами, вагітна жінка померла у ніч з 25 на 26 червня. Жінка знаходилася у відділенні патології міського пологового будинку, з п’ятниці, з 13 години 23 червня. "28-річна мешканка Берегівського району, котра поступила відповідно до направлення районного акушер-гінеколога була на 32-33 тижні вагітності. Скерування пов’язано із тим, що у вагітної була наявна досить серйозна патологія, – зазначив Василь Решетар. – Жінка була на обліку, її проблеми зі здров’ям мали хронічний характер. У такому випадку жінку напрявляють до обласних закладів заздалегідь, щоб вирішувати, як жінка народжуватиме: природнім способом, чи через кесарів розтин. Стан її різко погіршився з 23 години. Буквально через годину серце зупинилося".

Читайте також:
У пологовому будинку на 9-му місяці померла жінка, – ЗМІ
Реклама

Інформацію про те, чи була жінка вагітною двійнею він відмовився коментувати, як і дані про діагноз: за його словами, він не має права розголошувати такі деталі. "Не можу озвучувати діагнози, з якими поступила жінка. Це була екстрагенітальна патологія, не повязан із вагітністю", – сказав Василь Решетар.

"Чи все було зроблено для того, щоб вона залишилася живою, ми зможемо поговорити пізніше, коли будуть результати досліджень, коли дії медперсоналу оцінить комісія. Вона складається із представників відділу охорони здоров’я, професорського складу УжНУ, завідуючого відділенням міського пологового будинку, акушер-гінеколог області", – зауважив начальник відділу охорони здоров’я Ужгородської міськради Василь Решетар.

Реклама
Читайте також:
Подробиці трагічної смерті вагітної двійнею жінки

Також він додав, що діагноз, із яким до пологового будинку поступила жінка, досить поширений, за його словами, у таких випадках жінка не приречена: "Все залежить від того, як розвивається патологія, у чому виражена". Результати роботи комісії будуть відомі приблизно після 15 липня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно