Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В області вирощуватимуть саджанці за новими технологіями

В області вирощуватимуть саджанці за новими технологіями
ВІДЕО ДНЯ

Цими вихідними представники ДП «Ужгородське лісове господарство» (директор підприємства Василь Кий та провідний інженер лісового господарства Неля Юричко) з робочим візитом відвідали підприємство «Semenoles», що підпорядковується ДП «Ліси Словацької Республіки (Lesy SR)». Про це повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

«На запрошення колег цими вихідними ми відвідали Словаччину для того, щоб особисто ознайомитися з роботою їх у напрямку лісорозсадницької справи. Словацький досвід показує, що нам є до чого прагнути. Цей візит дасть поштовх і до розвитку лісових розсадників на Ужгородщині, в яких лісові господарники скоро вирощуватимуть саджанці за новими технологіями», – відзначив Василь Кий.

Читайте також:
Закарпатка на підвіконні вирощує екзотичні диво-фрукти
Реклама

Підприємство «Semenoles» спеціалізується на вирощуванні рослин із відкритою та закритою кореневою системою, з яких 75% призначено для лісовідновлення лісів Словаччини, а 25% реалізується на потребу вітчизняних і зарубіжних замовників. У лісових розсадниках підприємства на площі 12 га щорічно вирощується близько 500 тис. шт. посадкового матеріалу. Також, підприємство націлене на вирощування і продаж декоративних рослин, призначених для озеленення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно