Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Для молоді Мукачева організували професіографічну екскурсію на ВАТ МТФ “Мрія”

Для молоді Мукачева організували професіографічну екскурсію на ВАТ МТФ “Мрія”

Для молоді Мукачева організували професіографічну екскурсію на ВАТ МТФ “Мрія”
В умовах фінансово-економічної кризи профорієнтаційна робота з учнівською молоддю та випускниками загальноосвітніх навчальних закладів є важливим чинником попередження зростання безробіття на ринку...

В умовах фінансово-економічної кризи профорієнтаційна робота з учнівською молоддю та випускниками загальноосвітніх навчальних закладів є важливим чинником попередження зростання безробіття на ринку праці.

ВІДЕО ДНЯ

Напрацьований досвід проведення професіографічних екскурсій Мукачівським міським центром зайнятості на ВАТ МТФ «Мрія» м. Мукачева дає змогу молоді ознайомитись з умовами праці безпосередньо на підприємстві, дізнатись про особливості навчання на робочих місцях та можливості майбутнього працевлаштування.

5 жовтня 2010 року ВАТ МТФ «Мрія» в черговий раз гостинно відкрила свої двері для 30 випускників загальноосвітніх навчальних закладів. Метою та першочерговим завдянням організаторів професіографічної екскурсії було підвищення престижу професії “Швачка” серед учнів загальноосвітніх шкіл, ознайомлення з одним з найбільших швейних підприємств міста та спонукання молоді до здобуття саме цієї професії. Адже на ринку праці міста на дану професію є багато вакансій, але вони відносяться до довготривалих, бо є найменш популярними серед населення.

Реклама

Перед присутніми виступила керівник відділу кадрів Вікторія Мотринець, яка ознайомила з умовами праці, рівнем заробітної плати, а також розповіла про новітні технології підприємства, якими користуються працівники при виробництві верхнього одягу, де оновлена матеріально-технічна база, переваги роботи на даному підприємстві та надала інформацію про навчальні заклади, де можна здобути професії необхідні для працевлаштування на ВАТ МТФ «Мрія».

Начальник відділу активної підтримки Надія Гуменюк доповнила виступ Вікторії Олександрівни і розповіла, що в результаті тісної співпраці Мукачівського МЦЗ та ВАТ МТФ «Мрія» безробітні, які перебували на обліку в центрі зайнятості, мали змогу працевлаштуватись на даному підприємстві за такими спеціальностями як швачка, закрійник, контролер якості. Також спеціалісти центру зайнятості надали інформацію про умови та організацію професійного навчання безпосередньо на виробництві шляхом стажування та індивідуального навчання працівників.

Реклама

Для того, щоб учасники заходу могли не тільки почути, а й на власні очі побачити роботу швачки, для присутніх було організовано екскурсію по швейних і в’язальному цехах підприємства. Учасники мали можливість побачити кімнати відпочинку для робітників.

На закінчення заходу учні поставили питання, які їх цікавили представникам підприємства і спеціалістам центру зайнятості та висловили подяку за цікаво проведену екскурсію.

Іванна Печкевич, провідний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Мукачівського МЦЗ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно